El club va estar en proves populars de Pego, Otos, Xilxes, Cullera i Granada

Diversos corredors del club continuen completant els circuits de la Marina Alta i la Vall d'Albaida. Hi hagué presència ‘grogueta’ en els triatlons de Xilxes i de Cullera.
Volta a Peu a Pego. / Foto: Kike Aracil.

 

El Club d’Atletisme Safor Teika va participar en diverses proves populars el cap de setmana passat. Dissabte es va celebrar la Volta a Peu a Pego, dins del circuit de la Marina Alta. Allà hi van estar Ferran Estruch, Alfonso Redondo, Teresa Poquet, Adrian Vadean, Salva Díaz, Justo Insa, i José García.

Diumenge va tindre lloc el Trail d’Otos-Pujada al Castell de Carbonera, dins del circuit de la Vall d’Albaida, sobre una distància de 10,3 quilòmetres, amb els ‘groguets’ Ferran Estruch, Andreu Serra, Quino Milvaques, José Gil, Maria Boscà, Vicent Estruch, Mónica Magaña, Paco Ferrer, Meritxell Costa i Gema Ribes.

 

Trail d’Otos.

D’altra banda, dissabte van completar la Mitja Marató de Granada José Ignacio Sanrosendo (2.01.26, categoria discapacitat física) i Julio Algora (1.50.48).

 

Mitja Marató de Granada.

També hi hagué esportistes en els triatlons de Xilxes i de Cullera. Diumenge a Xilxes (1,5 km de natació, 59 km de ciclisme i 15 km de carrera) van competir José Antonio Gómez, David Ferrairó, Rafael Rubio, Peter Temmerman, Lucía Granero, Valeria Bru, Suni Perales, Charo Pérez i Marta Mormeneu.

 

Triatló de Xilxes.

 

Dissabte a Cullera (0,75 km de natació, 20 km de ciclisme i 5 km de carrera), van estar Javier Blasco (quart en juvenils), Quique Fernández i Daniel Palomino.

 

Triatló de Cullera.

Traducir