L’equip masculí es proclama campió autonòmic absolut i les xiques són subcampiones

El club aconsegueix este títol amb els xics per primera vegada en la seua història. La competició es va celebrar a Dénia diumenge passat.
Xics i xiques celebren els resultats a Dénia.

 

L’equip masculí del Club d’Atletisme Safor Teika continua la seua trajectòria d’èxits esta temporada. Després d’aconseguir la permanència en Primera Divisió nacional i classificar-se per a l’octogonal d’ascens en Divisió d’Honor, diumenge passat es va imposar per primera vegada en la història en el Campionat Autonòmic Absolut de Clubs, celebrat a Dénia.

 

L’equip masculí va aconseguir la victòria amb un total de 78 punts, mentre que segon amb 60,5 punts va ser l’Elx Decathlon i tercer el CA Torrent, amb 58 punts. L’equip ‘groguet’ va mostrar clarament la seua superioritat des de l’inici de la competició, de fet es va imposar en nou de les 20 proves del programa.

 

Les victòries individuals van ser les de Sergio Palomino (perxa), Víctor Faus (disc), Louis Dieumegard (400 metres tanques), Sebastiano Gavasso (1.500 m.l.), Siro Piña (800 m.l.), Raul Bellón (alçada), Jacobo Ramírez (3.000 m.l.), José Torró (martell) i el relleu 4×400, format per Ausiàs Roch, Louis Dieumegard, Siro Piña i Alejandro Martínez.

 

Van quedar segons Rubén Ortiz (llargada), Cristian López (triple salt), Borja Climent (javelina), i Rubén Mayor en pes. I van ser tercers Antonio Justel (100 m.l.), Alejandro Martínez (400 m.l.) i el relleu 4×100 format per Rubén Ortiz. Completaren l’equip Ricardo Carcelén, Tario Pons, Marcus Mensah, Daniel Aranda, Borja Ortiz i Jose Marín.

 

El director tècnic del club, David Melo, va assenyalar que la competició “era una oportunitat per a tots els clubs després de la renúncia del Playas de Castelló, campió en les edicions anteriors, i havíem d’aprofitar-la, no podíem fallar, i no ho vam fer, aconseguint una victòria històrica per al club amb molt de marge sobre la resta de rivals”.

 

Pel que fa a l‘equip femení, van aconseguir el subcampionat autonòmic amb un total de 112 punts, molt renyit amb la Juventud Atlética d’Elx, que va aconseguir el títol amb 114 punts, i per davant del València CA, amb 110,5 punts. Les xiques van obtenir victòries parcials amb Pilar Vázquez (3.000 metres llisos) i el relleu 4×400, format per Alexia Pedrós, Camilla Pagani, Andrea Tirado i Nayade Luján.

 

Van ser segones Camila Rodríguez (200 m.l.), Marina Camps (1.500 m.l.), Andrea Tirado (400 m.t.), Nayara Vila (triple), Irene Escrivà (perxa) i el relleu 4×100, format per Marina Ibáñez, Camil·la Rodríguez.

 

Van quedar terceres Iris Estruch (400 m.l.), Elena López (disc), Marta Alonso (pes), Mireia Juan (martell) i Nicole Dos Santos en llargada. Van completar l’equip Rosa Sánchez, Lucía Gil, Valeria Ferrer, Nerea Valera i Nuria Diago.

 

“Les xiques van estar molt a prop de guanyar el campionat, on els pronòstics inicials auguraven que Elx seria molt superior i havíem de lluitar pel tercer lloc. Tot i això va ser una competició molt igualada i emocionant que es va decidir en l’última prova, el relleu llarg del 4×400. Al capdavall subcampiones autonòmiques, que és un excel·lent resultat per al nostre equip femení”, va valorar Melo.

 

Amb este campionat el club ‘groguet’ posa un punt i seguit a les competicions d’equips absoluts, en espera de les finals de lliga nacional, el 10 de juny. La final per la permanència, que disputaran les xiques, serà a Valladolid i els xics lluitaran per l’ascens a Madrid, a l’estadi de Vallehermoso.

Traducir