El club va organitzar a Gandia una jornada d’atletisme dins dels Jocs Esportius Municipals

Uns 200 joves de col·legis i clubs van tindre l’oportunitat de practicar l’esport diumenge en la pista.
Una de les proves de la jornada d’atletisme escolar.

 

La pista d’atletisme Toni Herreros de Gandia va acollir dissabte passat al matí una jornada organitzada pel Club d’Atletisme Safor Teika dins dels Jocs Esportius Municipals adreçada a centres educatius i clubs esportius, per tal d’estimular els joves a divertir-se i interessar-se per este esport. Participaren joves de categories prebenjamí a cadet. Es van practicar proves de pes, 50 m.l., 60 m.l., 500 m.l. i vòrtex, amb totes mesures de seguretat anticovid. A la cita acudiren uns 200 xiquets.

En Sub8 (Prebenjamí) per clubs van ser primers en Vórtex Santiago O. Salinas (Garbí) i Naiara Mora (CA Safor Teika) i en 50 m.l. Santiago O. Salinas i Emma Llorca, tots dos del Garbí. Per col·legis va ser primer a Vórtex Quim Gadea (Gregori Mayans).

 

En Sub10 (Benjamí) per clubs van ser primers en Vórtex Dani García (CA Safor Teika) i Iratxe García (Corriol Oliva), i en 50 m.l. van guanyar Jordi Martí i Sara Gavilá, tots dos del CA Safor Teika. Per col·legis van ser primers en Vórtex Iván Raja (Gregori Mayans) i Dalia Martínez (Ampa Benipeixcar) i en 50 m.l. Bruno Linguiti (Ampa Benipeixcar) i Dalia Martínez.

 

En Sub12 (Aleví) per clubs van ser primers en pes Jordi Bertó i Erika Llorca, tots dos del Garbí, i als 60 m.l. Gerard Bertó i Erika Llorca, els dos del Garbí. Per escoles van ser primers en pes Álex Radoslav i Yuraima Cuéllar, tots dos de l’Ampa Joan Martorell, i en 60 m.l. Andrei Pirum (Ampa Joan Martorell) i Noa Fuster (Ampa CEIP Benipeixcar).

 

En Sub14 (Infantil), per clubs van guanyar les proves de 500 m.l. David Expósito (Garbí) i Lluna Villar (CA Safor Teika) i la masculina de pes Borja García (Garbí). Per col·legis va pujar al podi Juanjo Mateos (Ampa Benipeixcar) tant als 500 m.l. com en pes.

 

En Sub16 (Cadet) per clubs els primers en 500 m.l. van ser Pau Ortolà (Corriol Oliva) i Paula Martí (CA Safor Teika), i en pes Aarón Córcoles (Garbí) i Andrea Castelló (Garbí).

 

Traducir