José Marín queda tercer amb la selecció valenciana en el Campionat d’Espanya de Marxa en Ruta per Federacions Cadet

La prova, on també va estar Ángela Casanova, es va disputar diumenge a Lepe (Huelva). Tres atletes ‘groguets’ competeixen este dimecres en el Gran Premi Ciutat de València.
Equip cadet en el podi, amb José Marín.

 

Dues atletes del Club d’Atletisme Safor Teika van competir diumenge passat amb la selecció valenciana en el Campionat d’Espanya de Marxa a Ruta per Federacions Autonòmiques Sub16 i Sub20, que es va disputar a Lepe (Huelva).

D’una banda, José Marín (Sub16, Cadet), que va fer 26:26 sobre una distància de 5 km. Amb la selecció va quedar tercer (en un equip format a més per Rubén Silvestre, Iván Adsuara i Mario Alonso), per tant pujaren al podi, i de forma individual va ser el 12è classificat en la seua categoria. De l’altra, Ángela Casanova (Sub18, Juvenil) va començar els 10 km però hagué d’abandonar.

 

D’altra banda, tres atletes ‘groguets’ estan inscrits per al Gran Premi Ciutat de València d’este dimecres. Es tracta de Belén Sospedra en els 60 metres tanques, Yago de la Fuente en triple salt i Sebastiano Gavasso en els 800 metres llisos.

Traducir