El club va organitzar a Gandia una pujada al castell de Bairén

L'objectiu era continuar promovent l’esport i els hàbits de vida saludables en estes dates. El CA Safor Teika i el NiE Gandia organitzen del 27 al 31 de desembre unes jornades formatives adreçades a joves dels dos clubs.
Socis del CA Safor Teika diumenge passat al castell de Bairén.

 

El Club d’Atletisme Safor Teika va organitzar diumenge passat per als seus socis dues “rutes nadalenques” amb final en el castell de Bairén; una de 17 quilòmetres des del Museu Faller i una altra de 9 km amb eixida des de la caserna de la Guàrdia Civil. L’objectiu era continuar promovent l’esport i els hàbits de vida saludables, també en estes dates.

 

D’altra banda, el NiE Gandia i el CA Safor Teika organitzen entre els dies 27 i 31 de desembre al poliesportiu de Gandia, i per primera vegada, unes jornades formatives adreçades a esportistes dels dos clubs, a partir de la categoria Sub14 (Infantil) i fins a Sub23 (Promesa). Podran entrenar-se de manera conjunta (natació, ciclisme, carrera a peu i força) i gaudir de xarrades a càrrec del pilot de MotoGP Iván Ortolà, la nadadora olímpica Lydia Morant, l’especialista en nutrició Esteban Peiró i l’entrenador nacional d’atletisme Vicente Torres. El cos tècnic estarà composat per Carlos Ferrando, Sara Cebrián i Gema Doménech.

 

Traducir