El club va tancar la seua participació en el Circuit de Curses Populars de la Safor-Valldigna a Benirredrà

En la cursa, diumenge passat, hi hagué 43 participants “groguets”. Lucía Granero va ser tercera en el podi absolut femení. En la classificació per equips del circuit comarcal els “groguets” acaben quarts tant en homes com en dones.
Alguns corredors del CA Safor Teika diumenge a Benirredrà.

 

La sisena edició del Circuit Caixa Popular de la Safor-Valldigna (2023-2024) es va tancar diumenge passat amb la darrera prova, la XV Volta a Peu a Benirredrà, on va participar una nodrida representació de corredors del CA Safor Teika, 43 en total.

 

Cal destacar la tercera posició absoluta femenina de Lucía Granero, amb 36:04, i segona en la categoria de Veteranes A. També pujaren al podi David Ferrairó (1r en Veterans E) i Marta Tarrasó, tercera en Senior. El club va aprofitar la gran assistència per a celebrar un dinar amb els socis i agrair la participació dels corredors en les 18 proves.

 

Podi femení absolut de Benirredrà.

 

Pel que fa als resultats de tot el circuit, en la classificació individual masculina Ausiàs Peiró va quedar el 23è i Marta Bertomeu la 14a a la femenina. Per equips, el CA Safor Teika va ser quart tant en homes com en dones. Per categories, cal destacar la tercera plaça de Teresa Poquet en Veteranes C i també va ser tercer David Ferrairó en Veterans E.

 

Traducir