El Safor viatja al Campionat d’Espanya de Cross per Clubs amb tres equips

El club ‘groguet’ es presentarà amb un absolut femení i dos cadets, masculí i femení. La competició serà este diumenge en Sòria. Este dissabte el club organitza el Cross Escolar en la pista d'atletisme de Gandia.

 

El CA Safor Teika acudeix amb tres equips al Campionat d’Espanya de Camp a Través per Clubs, que se celebra este cap de setmana en Sòria. Es tracta d’esportistes que es van classificar en l’últim autonòmic celebrat a Castelló.

 

D’una banda, un equip absolut femení, format per Pilar Vázquez, Maria José Casinos, Carla Breco, Lucía Botija i Emilia López. A més, un equip Sub16 (cadet) femení, amb Daniela García, Lluna Villar, Meriel Juan, Leire Mahiques i Salma Gueddar. I un altre equip cadet masculí, amb Xavi Cabanilles, Jacobo Ramírez, Carles Badenes, Santiago Torrego, Marc Grau i Blai Sampablo.

 

El cross se celebrarà en la muntanya Valonsadero, amb distàncies d’entre 1.500 i 2.500 metres. Els ‘groguets’ competiran diumenge; els cadets al matí i l’absolut a la vesprada. Serà retransmès per Teledeporte.

 

D’altra banda, este dissabte al matí el club organitza el Cross Escolar en la pista d’atletisme de Gandia. Podran participar xiquets de clubs i col·legis de la comarca, des de la categoria prebenjamí (nascuts en 2017) fins a cadets (2009-2010), amb inscripció prèvia.

Traducir