El club fica a tres equips de cross en el ‘top’ nacional i Xavi Cabanilles es corona a Sòria

El Safor va competir amb dos conjunts cadets i un absolut al Campionat d'Espanya de Camp a Través per Clubs, celebrat a Sòria. Victòria individual per a Xavi Cabanilles en la cursa cadet.
Equip cadet masculí a Sòria.
Equip cadet femení.

 

El Club d’Atletisme Safor Teika va aconseguir una altra fita històrica amb la victòria individual en categoria Sub16 (Cadet) en el Cross Internacional de Sòria, al seu torn Campionat d’Espanya de Clubs, celebrat el cap de setmana passat, a càrrec del polivalent Xavi Cabanilles. Xavi es va imposar amb insultant facilitat en els 3.036 metres que tenia el circuit de Valonsadero, de la capital numantina, demostrant per què és l’actual “recordman” dels 3.000 metres llisos de la categoria.

 

Van completar el podi Pere Mas, de l’AA Xatafolls, que va ser segon, i Amin Ezzitouni, de l’Adhara Lleida. Xavi es converteix en el primer atleta del CA Safor Teika en aconseguir una victòria individual en un campionat d’Espanya per clubs.

 

Equip absolut femení a Sòria.

 

En la classificació per equips el cadet masculí va aconseguir una brillant setena plaça d’un total de 51 equips classificats, format pel mateix Xavi Cabanilles, Jacobo Ramírez (17è), Carles Badenes (48è), Santiago Torrego (143è), Marc Grau (229è ) i Blai Sampablo (277º).

 

Xavi Cabanilles en carrera.

L’equip femení va aconseguir una excel·lent novena posició d’un total de 52 equips classificats. Estava format per Lluna Villar (15è), Daniela Garcia (27è), Merial Luján (65è), Leire Mahiques (201è) i Salma Gueddar (227è). Cal destacar que tant Lluna com Daniela són atletes Sub16 de primer any.

 

Per al director esportiu del club, David Melo, “són excel·lents resultats dels joves atletes del club groguet, que mostren així un futur molt prometedor de cara als nacionals de cross i les proves de mitjà i llarg recorregut en què participe el CA Safor Teika”.

 

Per la seua banda, l’equip absolut femení, malgrat algunes baixes importants, va aconseguir la catorzena posició en la prova reina femenina, sobre els 8.801 metres del circuit. El van formar María José Casinos (60è), Pilar Vázquez (67è), Carla Breco (106è), Lucía Botija (134è) i Emilia López (168è).

 

Xavi Cabanilles en el podi de Sòria.

Traducir