El repartiment de dorsals de la Cursa de les Empreses de la Safor-ESIC serà divendres i dissabte en la Fira de les Empreses

Es tracta d’un nou certamen que se celebra en el Mercat Municipal del Prado, a Gandia. La cursa tindrà lloc este diumenge amb eixida i arribada a la plaça del Jardinet, en el barri de Corea.
Vicent Boscà, Lydia Morant i Vicenta Ferrer.

 

La regidora d’Esports de Gandia, Lydia Morant, acompanyada del president del Club d’Atletisme Safor Teika, Vicent Boscà, i de l’assessora del departament de Polítiques Econòmiques i Comerç, Vicenta Ferrer, presentaren en roda de premsa la segona edició de la Cursa de les Empreses de la Safor-ESIC, que tindrà lloc este diumenge 21 de novembre amb eixida i arribada a la plaça del Jardinet, a partir de les 9.30 h del matí.

 

Pel que fa al repartiment de dorsals i samarretes, es podran arreplegar en el marc de la Fira de les Empreses, este divendres i dissabte en el Mercat Municipal del Prado. Este certamen reunirà diverses empreses, com ara advocats, «wifi», mitjans de comunicació, serveis de neteja, serveis de missatgeria, lloguer de material per a esdeveniments, assessories immobiliàries, seguretat, «coaching», rètols, o proveïdors d’aigua embotellada, entre d’altres.

 

L’horari de la Fira de les Empreses serà divendres 19 de novembre, d’11 h a 13.30 h i de 17 h a 20.30 h, i dissabte 20 de 10.30 h a 13.30 h i 17 h a 20.30 h. Es recomana als corredors esta opció per tal d’evitar aglomeracions el dia de la cursa.

Traducir