El Safor Delikia en el XXV aniversari del Triatló d’Oliva

Diumenge passat es celebrava la vint cinquena edició del Triatló d’Oliva, la prova degana del triatló valencià i que aquest any superant de nou el seu rècord de participació comptava amb una inscripció propera als 700 triatletes.
eixida_oliva21 integrants del C.A. Safor Delikia, prenien alguna de les 4 eixides en què s’havia dividit aquest triatló en comptar amb tan alta participació, els primers a prendre l’eixida eren els participants del circuit No Drafting Series, circuit en el qual s’engloba la prova d’Oliva, als quals seguirien la resta d’eixides, separats set minuts.
Un cop finalitzada la natació s’afrontava el parcial de ciclisme en què afrontava un nou recorregut de 40 km, que transcorria pels termes d’Oliva i Pego, per posteriorment afrontar els clàssics 10 km a peu que transcorren per la platja d’Oliva.
Per part del Safor Delikia, destacar la novena posició a la general i segona del seu grup d’edat de Christian Climent, qui en el seu segon triatló ja aconseguia un top 10 i a més era el primer triatleta de la Safor en creuar la meta.

Participaren:

9

CLIMENT MIÑANA, CHRISTIAN

35

CLIMENT MIÑANA, ALVARO

63

ESTRUCH CAMARENA, FERRAN XAVIER

71

MONCHO ESTRUCH, VALENTíN

81

CAUDELI GARCIA, VICENTE

92

GÓMEZ GÓMEZ, JOSE

95

SUÑER GINER, LUIS

98

GRYSHCHENKO, ANATOLIY

101

CRIADO VAYA, MANUEL

140

LLORENS VIDAL, CAMILO

159

GIMENEZ MORAGUES, JUAN

174

GALAN ANTON, ANDRES

180

ESCRIVÀ MIRET, DAVID

198

PONS MARÍ, JESÚS

276

REIG BOSCH, RAMÓN

331

SOLERA SUAREZ, MANUEL

358

TAVALLO BALBASTRE, RAFAEL

oliva1

Traducir