III Mitja marato de Pego i XI Volta a peu a Llutxent

El passat dissabte 21, la III Mitja Marató de Pego donava el tret d’eixida a la temporada de mitges maratons que es prolongarà fins ben entrada la primavera.
3 - Mitja Pego 2013 (383)Cinc atletes del C.A. Safor Delikia, prenien part en la prova: Manolo Martin aconseguia finalitzar segon en la classificació general, sent a més primer de la seva categoria (Vet B), Alfredo Matoses aconseguia la 17a posició (5è Vet C), Mònica Mahiques era la tercera dona a arribar a meta aconseguint més ser primera veterana B. També van finalitzar la prova Alberto Cortecero (231) i José Varela (244).
El mateix dia, a Llutxent, tenia lloc la XI Volta a peu a Llutxent, en la qual 4 membres del Safor Delikia van prendre part: Olivia Peiro qui finalitzava en quarta posició en veteranes A, Gemma Serra, que obtenia un nou triomf a veteranes B , que l’apropa més al triomf final al circuit de carreres populars de la Vall d’Albaida, a més d’elles Jesús Roche i Victor Jareño també finalitzaven la prova en les posicions 38 i 42 de veterans B

Traducir