ELS ALEVINS ACONSEGUEIXEN 9 MEDALLES AL PROVINCIAL ALEVÍ INDIVIDUAL.

4 ORS, 4 PLATES I UN BRONZE ES EL BALANÇ EN EL PROVINCIAL ALEVI.
Grupo
Part del grup Alevi en els seus entrenadors, al Campionat Provincial a Sueca

L’escola del Club Atletisme Delikia Sport va desplaçar un total de 23 xiquets al Campionat Provincial Aleví que es disputava en jornada matinal a la localitat de Sueca . L’escola va aconseguir un total de 9 medalles , superant clarament les 3 aconseguides en el mateix campionat de pista coberta , sent un total de 4 ors, 4 plates i un bronze , aconseguint ser una de les escoles de la Província amb més medalles en el Campionat .

Els 4 ors , i per tant , Campions Provincials, van ser per a Neus Sansaloni en els 2000 metres llisos on s’imposava amb facilitat,Claudia Martinez que s´imposava en els 1000 metres llisos , Claudia Escrivà amb un bot d’or en perxa i Daniel Ros també en salt amb perxa .

OROS
Campions Provincials: Dalt: Claudia Escriva, Neus Sansaloni. Baix: Claudia Martinez i Daniel Ros.

Les 4 plates i per tant Subcampions Provincials , van anar a parar a Alexandra Emilova en la prova de 2km Marxa , Javier Perez en la prova de 2km Marxa , Oscar Roig en la prova de javelina i Claudia Martinez , que aconseguia la seva segona medalla en la prova de salt de llargada.
L’última medalla, aquesta vegada de bronze , va anar a parar al coll de la Laia Almenar , en llançament de pes .

PLATAS
Plata i bronze provincials. Dalt: Javier Perez, Alexandra Emilova. Baix: Oscar Roig, Laia Almenar i Claudia Martinez

Destacar a tots els xiquets que també van participar en la competició , tots ells amb un excel · lent resultat : Laia Bañuls , Marina Blasco , Aitana Ferrairó , Mireia Juan , Marta Perez , Hector Estuch , Pau Ferriols , Pau Garcia , Victor Mascarell , Francisco Paya , Jordi Rodriguez , Abel Sanchez , Joan Simo , Guillermo Vila

Amb aquesta competició , els Alevins tanquen al seu periple de competicions oficials , en la qual la categoria Aleví ha estat una de les més destacades a l’escola , amb medalles i podis en pràcticament totes les competicions .

Enhorabona a tots aquests joves atletes i els seus entrenadors .