Els xics són quarts i les xiques setenes en el Campionat Provincial Per Equips Cadet

Bona actuació dels dos equips a Valéncia.

_IGP5692_OK

El passat 12 d’Abril en jornada de vesprada es va disputar el Campionat Provincial Cadet per Equips a València. Él Club Atletisme Safor Delikia Sport presentava tant equip masculí , com a equip femení .

Els xics, que anaven al campionat amb algunes baixes importants i format en gran majoria per atletes
de primer any , aconseguien una molt bona quarta plaça entre 7 equips participants , molt a prop de la Ribera que era tercer. Amb aquest quart lloc , els xics hauran d’esperar a una possible repesca per classificar-se per la fase Autonòmica .

Destacar els segons llocs d’Alex Roche en els 5km Marxa , i del relleu 4×300 format per Bernat Perez , Cristian Moncho ,Trinitari Pons i Alejandro Martinez , i els tercers llocs de Cristian Moncho en javelina i Alejandro Martinez en els 600 m.l.

Van participar per l’equip masculí : Alejandro Martinez , Trinitari Pons , Cristian Moncho , David Mas , Borja Gregori ,Ivan Duarte , Bernat Perez , Iñaki Mas , Arturo Climent , Pau Palacios , Alberto Moncho , Alex Roche i Miguel Arcas .

Les xiques aconseguien una molt meritòria 7a posició entre 10 equips , amb un equip molt justet en tenir només 9 xiques, i també amb algunes baixes importants . Al no ser suficients , l’equip deixava sense puntuar fins a 4 proves, el que lògicament afecta a la puntuació general en sumar en menys proves .

Destacar la victòria en Javelina d’Isabel Gonzalez , els segons llocs de Maybeth Hinojosa a Martell , Amor Santos en 300 metres tanques i Isabel Gonzalez en Pes i el tercer lloc de Núria Perez en els 600 m.ll.

Van participar per l’equip femení : Carolina Garcia , Maybeth Hinojosa , Andrea Berto , Maria Lloret , Isabel Gonzalez , Amor Sants,Neus Juan , Simona Kadieva i Núria Perez .

Destacar finalment, la mateixa tònica que s’ha viscut amb els equips Alevins i Infantils , i és la gran grup d’amistat i compañarisme que formen tots aquests xavals , amb un envejable ambient d’equip .

Enhorabona a tots! !

FOTOS

Traducir