Intens cap de setmana de competicions per a l’escola de atletisme i triatló del C.A. Safor Delikia Sport.

Bons resultats a Sueca, València i Guadassuar
InfantilesChicas
Les xiques i xics participants en el Provincial Infantil de proves combinades junt en el entrenador Pau Roig

Intens cap de setmana de competicions què ha tingut l’escola d’atletisme i triatló del CA Safor DelikiaSport.

Dissabte al matí es disputava un control de marques a Sueca , on van participar diversos integrants cadets de l’escola i alguns atletes del Club .

En els 100 metres llisos van participar 5 atletes cadets , on l’excessiu vent en contra va deslluir el nivell de marques . Malgrat això , tots els atletes van fer marques personals . Bernat Perez va fer 12.63 , Trinitari Ponsva fer 12.76 , Cristian Moncho 12.94 i Ivan Duarte 13.13 . Aquests mateixos atletes van fer un bon relleu 4×100 amb un bon registre de 48.40 . Neus Juan va córrer en 14.65 als 100 metres llisos .

També va participar Isabel Gonzalez , en javelina amb un bon registre de 29.35 metres , rècord cadet de l’escola , i Disc , amb 20.24 metres . Tambè va participar Nicanor Fuster al salt de Perxa.

El promesa Salva Gomar , va córrer els 1500 metres llisos en 4.02.03 , millor marca personal , i Andres Bella va córrer el 5000 a 16.36 .

FOTOS  Y VIDEOS SUECA

relevo4x100
Els cadets integrants del 4×100: Ivan Duarte, Bernat Perez, Cristian Moncho i Trinitari Pons

D’altra banda, es va disputar a València el Campionat Provincial de Proves Combinades Aleví i Infantil dissabte de vesprada i diumenge de mati, on l’escola va participar amb els següents atletes :

En categoria Aleví masculina van participar Hector Estruch , Victor Mascarell , Jordi Rodriguez , Oscar Roig , Daniel Ros i Guillem Vila . Destacar el 5è lloc i la victòria parcial en els 60 ml amb 8.95 de Victor Mascarell .

En categoria Aleví femenina van participar Laia Almenar , Laia Bañuls , Claudia Escrivà , Mireia Juan i Neus Sansaloni

En categoria Infantil Masculina va participar Unai Zamora

En categoria Infantil Femenina participaren Cristina Segura , Sara Segura , Noelia Faus , Maria Perez , Irene Perello , Alba Ortega , Marina Blasco i Vanesa Nedyalkova.

FOTOS ALEVINS XIQUES

AlevinesChicas
Les xiques en el seu entrenador Josep Lopez, al Provincial Alevi de proves combinades

D’altra banda , la jove escola de triatló va participar al VII Duatló escolar de Guadassuar dissabte de matí, on  van participar en bon resultats Pau Ivars , Andreu Mengual i Ausiàs Roch .

triatló
Els atletes de l´escola de triatló participants a Guadassuar

Enhorabona a tots ells!!

Traducir