ELS ATLETES DEL CA SAFOR DELIKIA SPORT MILLOREN MARQUES ALS CONTROLS DEL CAP DE SETMANA.

Els atletes van participar en Denia i Algemesi
IMAG0279
Els equips de 4×100 cadets masculi i femeni: Neus Juan, Tario Pons, Maria Evangelista, Bernat Perez, Isabel Gonzalez, Alejandro Martinez, Amor Santos i Cristian Moncho

Els atletes del C.A. Safor Delikia Sport participaren amb bons resultats en uns controls de marques disputats el cap de setmana a Dénia i Algemesi.

Dissabte per la vesprada es va disputar a Dénia un control de marques, on l’atleta juvenil Santiago Hernandez corria el doble hectòmetre en 24.17, marca personal. També participava el Cadet Arturo Climent, que enviava el martell fins a uns molt bons 38.53, marca personal i rècord de l’escola cadet.

Diumenge al matí es disputava un control de marques a Algemesí, on participaven diversos atletes de la categoria cadet en els 100 metres llisos. A pesar del vent contrari, tots ells superaven els seus millors marques personals.

Maria Evangelista baixava dels 13 segons, amb uns molt interessants 12.85, que és mínima nacional cadet, marca personal i rècord de la escola. Neus Juan feia 14.35 i Amor Santos 14.20. En els xics Bernat Perez feia 12.05, Cristian Moncho 12.20 i Trinitari Pons 12.22, tots ells batent les seves millors marques personals.

També participava Salva Gomar en els 1500 metres llisos, sent 2 º amb 4.02.24 e Isabel Gonzalez que llançava 26.85 metres en javelina.

L’escola va presentar dos equips cadets de relleus en 4×100. L’equip masculí format per Alejandro Martinez, Bernat Perez, Cristian Moncho i Trinitari Pons aconseguien uns bons 47.99, i les xiques formades per Isabel Gonzalez, Maria Evangelista,Neus Juan i Amor Santos finalitzaven en 55.75.

Enhorabona a tots ells.

Traducir