MARIA EVANGELISTA , MINIMA PER EL NACIONAL CADET DE HUELVA ALS 100 METRES LLISOS

Tots els atletes participants, milloren les seues marques personals.
MariaEvan
Maria Evangelista

El dimecres per la vesprada un grup de velocistes el CA Safor Delikia Sport es va desplaçar fins a Castelló , per competir en un control de marques que es disputava a la capital de la Plana .

Maria Evangelista , aconseguia la mínima per al Campionat d’Espanya Cadet a disputar a Huelva a finals de juny imposant-se en els 100 metres llisos , en parar el crono en 13.03 , amb lleuger vent contrari -0.3 . Important reaparició d’aquesta jove velocista , que no va poder disputar els Campionats Provincials i Autonòmics de la seva categoria a causa d’una lesió . La marca de Maria es record de l´escola cadet als 100 metres llisos.

Van participar altres joves atletes cadets de l’escola , tots ells millorant les seves millors marques en els 100 metres llisos : Bernat Perez va fer 12.10 , Cristian Moncho 12.44 i Ivan Duarte 12.66 .

En els 400 metres llisos van participar dos atletes del Club . El Juvenil Santiago Hernadez trencava la barrera dels 53 segons amb millor marca personal de 52.88 , i David Fuster , aconseguia baixar els seu registre personal fins 54.94 .

Grupo
Grup de velocistes del Club que es va desplaçar a Castelló: Maria Evangelista, Santiago Hernandez, David Melo, Eva Estruch, Toni Tebar, David Fuster, Ivan Martinez. En terra, Ivan Duarte i Bernat Perez.

Traducir