Els atletes del CA Safor Delikia Sport pugen al podi en tres ocasions en el Duatló Escolar de Castelló de la Ribera

Cristina Llinares va ser primera en cadets, Jhoel Faus segon en infantils i Xavi Cavanilles segon en benjamins. Deu atletes groguets van participar diumenge a la Mitja Marató i 10K Ciutat d'Oliva.
D'esquerra a dreta, Cristina Llinares, Joan Llinares i Johel Faus.
D’esquerra a dreta, Cristina Llinares, Joan Llinares i Johel Faus.

Dissabte passat es va disputar a Castelló de la Ribera el primer duatló dels XXXVI Jocs Esportius, en la seua fase provincial, organitzat per la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana. En la prova van participar diversos atletes de l’escola del Club d’Atletisme Safor Delikia Sport, que es van portar a casa tres medalles.

Cristina Llinares va ser primera en cadets (U16) amb 37 mn i 36 segons en una prova que constava d’un segment de 3 km de cursa, 9,2 km de ciclisme i altres 1,3 km de carrera. En infantils (U14) va ser segon Jhoel Faus, amb un temps total de 28:09, mentre que Joan Llinares va quedar en novena posició, amb un registre de 31:31. Els segments eren 2 km de cursa, 7,6 km de ciclisme i altres 0,9 km de carrera. I en benjamins (U8) Xavi Cavanilles va arribar en segon lloc amb 10 mn i 48 sg per a una prova amb distàncies de 0,7 km de cursa, 1,8 km de ciclisme i 0,35 km de carrera.

Xavi Cavanilles, que va ser segon en benjamins.

D’altra banda, Carlos Ferrando, entrenador del CA Safor Delikia Sport, va competir diumenge passat amb la Universitat d’Alacant en el XXIV Duatló Carnestoltes d’Águilas (Múrcia), en distància sprint. Va quedar en 13 posició amb un temps de 56:36 i va aconseguir classificar-se per al Campionat d’Espanya de Duatló, que es disputarà els pròxims dies 7 i 8 abril a Avilés (Astúries).

L'atleta popular Adrián Tiberiu a la seua arribada a la meta de la Mitja Marató Ciutat d'Oliva. / Foto: Vicent Just.
L’atleta popular Adrián Tiberiu a la seua arribada a la meta de la Mitja Marató Ciutat d’Oliva. / Foto: Vicent Just.

Per últim, en l’àmbit dels atletes populars cal esmentar la XVI Mitja Marató i 10 K Ciutat d’Oliva, diumenge passat, on van participar 10 atletes en total. En la mitja marató va destacar Adrián Tiberiu, que va quedar 39è a la general i va ser 11è en la seua categoria, la sènior, amb un temps de 1:30:21. Al 10K va ser quarta en la seua categoria (Veterana A) Amparo Villar, amb 51:08.