Els atletes populars van estar en la Volta a Peu de Miramar i en el Corre de Nit Bellreguard-Guardamar

Silvia Valero va guanyar en categoria femenina a Bellreguard, amb un temps de 30:22.
Atletes populars al Corre de Nit, divendres.

Els corredors del Club d’Atletisme Safor Delikia Sport continuen participant en competicions populars cada cap de setmana. Divendres un grup de 17 atletes van estar al X Corre de Nit Cursa d’Estiu a la Platja de Bellreguard-Guardamar, sobre una distància de 7.300 metres. Silvia Valero va ser la guanyadora absoluta en categoria femenina i la primera en la seua categoria (Veteranes A) amb un temps de 30:22. Van ser tercers en les seues franges d’edat David Ferrairó (Veterans B), amb 27:13, i Suni Perales, (Veteranes B), amb 33:29.

Grup de corredors a la Volta a Peu a Miramar, dissabte.
Alfredo Matoses al podi de Miramar i a la dreta Silvia Valero a Bellreguard.

Dissabte va ser el torn de la XXVII Volta a Peu a Miramar, de 8.000 metres, amb 15 atletes «groguets». Destacaren els segons llocs en les seues categories de Manuel Martín (Veterans B), amb 28:57, i Alfredo Matoses, en Veterans C, amb un crono de 30:35.