Els xics queden quarts en el Campionat d’Espanya de Clubs Cadet

L’octogonal es va celebrar dissabte passat en la pista del riu Túria de València.
L’equip ‘groguet’ després del campionat a València.

 

El CA Safor Teika va participar amb el seu equip masculí en el Campionat d’Espanya de Clubs Sub16 (Cadet) a l’Aire Lliure, que es va celebrar dissabte en la pista del riu Túria, a València. Els xics del Safor van fregar el podi, quedant-se a només quatre punts de la medalla de bronze, que es va emportar l’amfitrió, el València CA. Fou campió el CA Playas de Castelló i sucampió l’Atletisme Albacete. Van completar la classificació l’AD Sprint de Madrid (5è), Del Sur Coop. La Palma de Granada (6è), el Trops-Cueva de Nerja (7è) i l’Atletisme Dianium, en huitè lloc.

 

Els ‘groguets’ van realitzar una excel·lent actuació, fins i tot arribaren en posició de podi abans dels relleus del 4×100 i del 4×300 m.l., on partien amb un avantatge de 4 punts sobre el València. Però en els dos relleus el València va aconseguir retallar la distància i alçar-se amb el tercer calaix del podi.

 

A nivell individual el CA Safor Teika va aconseguir tres victòries parcials amb Xavi Cabanilles en els 3.000 m.l., Àlex Sangil en els 1.000 m.l. i Miguel Gómez en disc. Van ser segons Carlos Fernández en llargada, Alejandro Gálvez en pes i Hugo Arbona en perxa, mentre que pujaven al tercer calaix José Marín en els 5 km marxa i Jacobo Ramírez en els 1.500 metres obstacles.

 

Van completar l’equip Daniel González en martell (5è), Joan Valero en 300 m.t. (4t), Stivan Yordanov a 100 m.l. (8è), Santiago Torrego en 300 m.l. (7è), Marc Grau en els 600 m.l. (6è), Carlos Fabra en 100 m.t. (8è), Miguel Navarro en triple salt (7è), Guillem Sierra en javelina (8è), i Joel Biruk en alçada (5è). Va ser sisè l’equip de relleus 4×100 format per Stivan Yordanov, Miquel Machuca, Carlos Fernández i Hugo Arbona, i va quedar setè l’equip 4×300 composat per Guillem Sierra, Xavi Cabanilles, Marc Grau i Jacobo Ramírez, amb Blai Sampablo com a reserva.

 

El CA Safor Teika vol agrair als clubs que aportaren atletes en esta final, com ara el CA Els Sitges, de Burjassot, i el CA La Rabosa, d’Alzira.

Traducir