Este diumenge es disputa la segona jornada del Campionat d’Espanya de Clubs

L’equip masculí es queda a Gandia, que serà novament seu de la lliga en Primera Divisió, i el femení viatjarà a Villafranca de los Barros (Badajoz).
Corredors en una imatge de la primera jornada, disputada a Gandia. / Foto: Vicent Just.

 

Este cap de setmana es disputa la segona jornada del Campionat d’Espanya de Clubs, amb les lligues Joma (masculina) i Iberdrola (femenina), tant en Divisió d’Honor com en Primera Divisió, amb quatre partits quadrangulars (a dos atletes per club per prova) en cada categoria. Serà el pas previ per a les grans finals del 10 i 11 de juny a Madrid, per la qual cosa es tracta d’uns aplecs decisius.

En Primera Divisió, la trobada dels equips masculins se celebrarà de nou en la pista Toni Herreros de Gandia, en esta ocasió diumenge, de 10 h a 13.45 hores. El CA Safor Teika, que en la primera jornada va ser segon, s’enfrontarà esta vegada a l’Atletisme Albacete, el Super Amara BAT (d’Irun) i Atlético de Salamanca.

 

Per a esta jornada estan inscrits els següents atletes: Antonio Justel i Remi Pichon (100 m.l.), Marcus Mensah i Alejandro Martínez (200 m.l.), Udomsinachi Erete i Jorge Boscà (400 m.l.), Borja Ortega i Sebastiano Gavasso (800 m.l.), Siro Piña i Joel Camarena (1.500 m.l.), Sergio Argul i Xavi Cabanilles (3.000 m.l.), Daniel Aranda i Víctor Leca (110 m.t.), Remi Pichon i Louis Dieumegard (400 m.t.), Javier Polo i Óscar Martínez (3.000 m.obstacles), Raúl Bellón i Jordi Miret (alçada), Pau González i Sergio Palomino (perxa), Iván Duarte i Daniel Aranda (llargada), Iván Duarte i Carlos Fernández (triple salt), Ángel Navarro i Víctor Faus (pes i disc), Arturo Climent i José Carlos Torró (martell), Ximo Ramón i Antonio Montalva (javelina), i José Marín i Antonio Ferrer en els 5.000 metres marxa.

 

L’equip de rellevistes 4×100 estarà format per Manel Cabanes, Antonio Justel, Víctor Leca, Marcus Mensah, Trinitario Pons i Ausias Roch. Els rellevistes 4×400 seran Jorge Boscà, Udomsinachi Erete, Sebastiano Gavasso i Alejandro Martínez.

 

Per la seua banda, l’equip femení del Safor, que en la jornada anterior va ser tercer, viatjarà a Villafranca de los Barros (Badajoz), on diumenge competirà contra el Cornellà Atletisme, SG Pontevedra, i el club amfitrió, el CAPEX.

 

Hi participaran les següents esportistes: Paula Sierra i Laura Castillo (100 m.l.), Laura Castillo i Camila Rodríguez (200 m.l.), Camilla Pagani i Alexia Pedrós (400 m.l.), Nayade Luján i Silvia Sanz (800 m.l.), Neus Sansaloni i Carla Breco (1.500 m.l.), Lluna Villar i María José Casinos (3.000 m.l.), Elena Martínez i María Castellanos (100 m.t.), Iris Estruch i Iris Polo (400 m.t.), Pilar Vázquez i Lucía Botija (3.000 metres obstacles) Valeria Ferrer (alçada), Candela Dapia i Silvia García-Gasulla (perxa), Nikole Dos Santos i Nayara Vila (llargada), Laura Sanchis i Sofia Rchi (triple salt), Irene González i Joana Escrivà (pes), Elena López i Irene González (disc), Mireia Escrivà i Mar Olvera (martell), Alejandra Álvarez i Nerea Valera (javelina), i María Muñoz i Emma Almenar en els 5.000 metres marxa.

 

Les rellevistes del 4×100 seran Camila Estrebou, Camila Rodríguez, Paula Sierra i Elena Cruceta. L’equip de relleus 4×400 estarà format per Nayade Luján, Camilla Pagani, Alexia Pedrós i Neus Sansaloni. Acudeixen de reserva Almudena de Quero i Irene Naranjo. Per a estes proves, a més dels atletes propis, el club tornarà a comptar amb els dels clubs filials; CA La Rabosa, Atletisme Els Sitges, i CC El Garbí.

 

Uns altres campionats
D’altra banda, el club té uns altres compromisos este cap de setmana, com ara el provincial Sub18 (Juvenil) a València, i un control de marques a Alacant.

Traducir