IVAN MARTINEZ GUIA A PABLO CANTERO A SER QUART AL CAMPIONAT D’EUROPA IPC EN CATEGORIA T11 A GROSSETO.

IMG-20160613-WA0025
Pablo Cantero e Ivan Martinez

El dia 11 juny 2016 va tenir lloc la carrera de velocitat dels 100 metres llisos en categoria T11 de l’IPC European Championship, que es disputava a la ciutat italiana de Grosseto. Allà van participar l’atleta Pablo Cantero, del C.A. Torrent i el seu guia Ivan Martinez, atleta i entrenador del C.A. Safor Delikia Sport.

Al matí van tenir lloc les semifinals on Pablo e Ivan van aconseguir classificar-se a la final per temps. Per la vesprada, ja en la final, van aconseguir un excel·lent 4º lloc lluitant fins a la meta, amb una molt bona sortida, bona coordinació i prop del Recordman d’Europa en els primers metres, llàstima una molèstia al isquitibial de Pablo en els últims metres, que va impedir avançar bé fins a la meta. Gran actuació delatleta i del seu guia que van aconseguir ser quarts d’Europa tot i la molèstia i del vent en contra. Els resultats van ser els següents:

1. Timothée Adolphe amb el guia Gautier Simounet (FRA) i recordman d’Europa amb una marca de 11.43.