Jordi Miret aconsegueix un bronze en alçada en el Campionat d’Espanya Individual Cadet

El jove atleta va fer una marca d'1,82 m. També van competir Ángela Casanova, Nerea Almiñana, Neus Sansaloni, Aitana Ferrairó, Andreu Almenar i Vicente Gimeno. La prova es va disputar el passat cap de setmana a Gijón.

Els atletes del CA Safor participants en el campionat.

 

El Club d’Atletisme Safor Delikia Sport va aconseguir una medalla de bronze amb Jordi Miret en el Campionat d’Espanya Individual Sub16 (Cadet) a l’Aire Lliure, que es va disputar el passat cap de setmana a Gijón. El jove atleta, de 14 anys i entrenat per Miguel Ángel Soler, va fer un salt de 1,82 metres que li va valdre la tercera posició.

Jordi Miret.

 

 

 

Pel que fa a l’actuació de la resta d’atletes ‘groguets’, Ángela Casanova va ser setena en els 3.000 metres marxa amb 14:36.14; la martellista Nerea Almiñana va ser cinquena amb un llançament de 44,92 metres; Neus Sansaloni va ser huitena en els 1.000 m.l. amb un temps 3:09.54; Vicente Gimeno va ser el 14è en alçada amb 1,73 metres; i en triple salt van competir Aitana Ferrairó, la 12a amb 10,86 m, i Andreu Almenar, el 16è amb 12,04 metres. Els entrenadors desplaçats a Gijón van ser Pau Roig, Pepe Clavier i Miguel Ángel Soler.

Etiquetes: