Laura Castillo, Xavi Cabanilles i Elena López, mencions especials en la Gala de l’Esport de Gandia

L'acte es va celebrar dissabte al Teatre Serrano.

 

 

 

 

 

Laura Castillo i Xavi Cabanilles arrepleguen mencions especials en la Gala de l’Esport de Gandia. / Foto: Àlex Oltra. 

 

Dissabte el Teatre Serrano va acollir la 45a Gala de l’Esport de Gandia, on el club havia presentat a diversos esportistes per a ser nominats. Finalment van rebre menció especial els atletes Laura Castillo, Xavi Cabanilles i Elena López. A més, Xavi Cabanilles i Elena López van tindre dues mencions especials més per la seua trajectòria esportiva.

 

 

 

 

 

 

Laura Castillo (20 anys) va obtindre notables resultats la temporada passada en els 200 metres llisos: campiona autonòmica absoluta (aire lliure), quarta d’Espanya Sub23 (pista coberta), sisena d’Espanya absoluta (PC), quarta d’Espanya Sub23 (AL) i huitena d’Espanya absoluta a l’aire lliure.

 

Els principals mèrits de Xavi Cabanilles (15 anys) és haver estat en la seua categoria (cadet) campió d’Espanya en els 3.000 m.l, també primer de duatló i de triatló, i subcampió d’Espanya de cross, així com primer amb la selecció valenciana en el nacional de triatló per autonomies disputat a Valladolid, amb rècord d’Espanya cadet en els 3.000 m.l.

 

Per la seua banda, Elena López (42 anys) ha estat en la seua categoria (màster) campiona autonòmica de llançaments d’hivern, campiona d’Espanya de llançaments llargs, subcampiona del món (M40) a Torun (Polònia) i or F40 en disc.

 

Traducir