Les xiques de categoria cadet i infantil es proclamen campiones en el provincial de cross per equips

El conjunt cadet masculí va ser quart i l'aleví femení cinquè. La prova es va disputar dissabte passat a Moncada.
Equip cadet femení.

 

El Club d’Atletisme Safor Teika va estar en el Campionat Provincial de Cross Individual i per Equips per a les categories Sub12 (Aleví), Sub14 (Infantil) i Sub16 (Cadet), disputat dissabte passat a Moncada. Pujaren al podi com a campiones les xiques de categoria cadet i infantil. A més, l’equip cadet masculí va ser quart i l’aleví femení va ser cinquè.

 

Equip infantil femení.

 

A nivell individual Érika Llorca es va penjar la medalla d’or en la cursa infantil; i en la categoria cadet Lluna Villar va ser or i Àngels Ferrando va aconseguir una plata. També va competir Andrés Soria en la categoria aleví.

 

Equip cadet masculí.

Els cadets participants van ser: Laia Donet, Àngels Ferrando, Lluna Villar, Júlia Conde, Àlex Prats, Rubén Escrivà, Mario de los Santos, Pedro Pérez i Toni Cunyat.

 

Equip aleví femení.

Els infantils que van competir van ser: Érika Llorca, Victòria Puig, Alejandra Savall, Valentina Calatayud, Paula Cabanilles, Carla Camallonga, Neus Martínez, Olivia Figueres i Noa Gomar.

 

Lluna Villar i Àngels Ferrando, Érika Llorca al podi i Andreu Soria.

 

L’equip aleví va estar format per: Eleonor Calatayud, Adriana Sanchis, Skyla Hanscombe, Llúcia Faus, Dina Soudani, Jimena Jurado, Andrés Soria, Sara Gavilà i Paula Sapena.

Traducir