Les xiques del CA Safor es claven en el ‘top ten’ d’Espanya en el campionat de cross per clubs

El campionat es va disputar diumenge passat a Linares. L’equip absolut va aconseguir la desena posició i van ser primeres de la Comunitat Valenciana. En el mateix esdeveniment va competir el juvenil Borja Ortega, cedit esta temporada al CA Els Sitges de Burjassot.
L’equip femení de cross del CA Safor a Linares.

 

El Club d’Atletisme Safor Delikia Sport va participar amb el seu equip femení absolut de cross en el Campionat d’Espanya de Camp a Través per Clubs, que es va disputar diumenge passat a Linares (Jaén), en un circuit habilitat al parc esportiu de la Garza. Les xiques van quedar en desena posició entre un total de 43 clubs, i van ser les primeres de la Comunitat Valenciana, per davant d’altres esquadres com la Juventud Atlética de Elche, que van ser onzenes, o el Playas de Castelló, que acabaren en 21 posició.

Borja Ortega.

 

L’equip “groguet” va competir sobre una distància de 7.650 metres i estava format per primeres espases del club, com Neus Mas (28:08), María Jose Casinos (27:55), Pilar Vázquez (29:23), Pilar Rubio (28:45), Marian Ruiz (30:01) i María Guzmán, que va fer 30:30. Al podi absolut femení pujaren el FC Barcelona (primeres), Bilbao Atletisme (segones) i en tercer lloc el Clínica Dental Seoane Pampín.

 

D’altra banda, en el mateix esdeveniment va competir Borja Ortega, l’atleta “groguet” cedit esta temporada al CA Els Sitges, de Burjassot. El jove, de 15 anys, va fer la seua carrera en categoria juvenil (U18) sobre una distància de 6.210 metres amb un temps de 22 minuts i 22 segons. Els Sitges va quedar en 27 posició de 49.

Traducir