L’escola d’atletisme comença amb més de 400 membres

Als 300 xiquets, joves i adults cal sumar els 110 atletes dels grups de tecnificació. Les classes en la pista d'atletisme Toni Herreros de Gandia són totalment gratuïtes durant el mes de setembre, per a provar l’esport.
Un dels grups el dilluns passat.

 

El Club d’Atletisme Safor Teika va iniciar el dilluns passat, coincidint amb el curs escolar, la seua escola d’atletisme. De moment, tot i que les inscripcions continuen obertes, l’escola compta amb més de 300 xiquets, joves i adults, en les seues respectives categories, que s’exercitaran en la pista Toni Herreros de Gandia.

 

A esta xifra cal sumar els atletes dels grups de tecnificació, que en són 70 a Gandia, els quals ja van començar a principis de mes, i 40 més en dos grups de València, que van començar dilluns. L’entitat “grogueta” torna a tindre, un any més, una de les escoles d’atletisme més nombroses de la província.

 

 

Per tal de facilitar que els joves coneguen l’atletisme, les classes de setembre són totalment gratuïtes.

 

 

El club aplica, sobretot en les categories inferiors, una metodologia basada en valors, fugint de l’especialització prematura i amb esperit d’equip i joc net per damunt de tot. L’atletisme és un dels esports més complets i inclusius, ja que tots són benvinguts, independentment de les seues condicions i característiques físiques.

 

Cal recordar que la matrícula de l’escola continua oberta. Les inscripcions es poden fer de manera telemàtica a través d’un formulari en la pàgina web del club, o passant per la seu, situada en el número 40 de l’avinguda del Grau, a Gandia, de dilluns a divendres de 17.30 h a 19.30 hores.

 

….

Traducir