Nodrida representació del club en la Cursa Popular a Bellreguard

Salva Ferrer va ser tercer local, i també va pujar al podi Lucía Granero, segona en Veteranes A. La cursa es va celebrar dissabte passat. Lluís Gisbert va completar la Mitja Marató de Copenague, i Ino Moreno el Mediterranean Thriatlon d'Oropesa. Victòria per a Xavi Cabanilles en categoria cadet en el Campionat d'Espanya de Triatló SuperSprint disputat a Àguiles (Múrcia).
Part dels corredors participants dissabte a Bellreguard.

 

El Club d’Atletisme Safor Teika va estar en diverses proves el cap de setmana passat. La concentració més gran de “groguets”, amb cinquanta corredors, es va produir dissabte en la VIII Cursa Popular a Bellreguard, huitena prova puntuable del circuit comarcal, sobre una distància de 7.400 metres.

 

Salva Ferrer.

Van destacar els podis de Salva Ferrer, tercer en la classificació masculina local, amb 28:30, i Lucía Granero, segona en la categoria Veteranes A, amb 31:19.

 

Per la seua banda, Lluís Gisbert va completar la Mitja Marató de Copenhague, amb un temps de 1:42:12; Ino Moreno va finalitzar dissabte el triatló de mitja distància celebrat a Oropesa (Mediterranean Epic Thriatlon); i José Vicente Mocholí diumenge la 10K de l’Horta Castellar-Oliveral, a València.

 

D’altra banda, Xavi Cabanilles va guanyar en categoria cadet la darrera prova de la seua temporada, el Campionat d’Espanya de Triatló SuperSprint, disputat dissabte a Àguiles (Múrcia), amb un temps de 21.20.

 

 

 

Ino Moreno a Oropesa. A la dreta Lluís Gisbert a Copenhague.
Xavi Cabanilles i la també valenciana Livia Guillén a Águilas.

Traducir