Lucía Granero guanya el Triatló de Xàbia en distància sprint

En la prova, celebrada diumenge en distàncies sprint i olímpica, participaren onze esportistes del club. El club va estar dissabte en la Volta a Peu a Vilallonga, amb una vintena de ‘groguets’.
Lucía Granero. / Foto: Santi Imatge.

 

El Club d’Atletisme Safor Teika va participar en diverses competicions el passat cap de setmana. Diumenge es va celebrar el Triatló de Xàbia-Memorial Edu Monfort, en dues distàncies, olímpica (1.5 km/ 38.5 km/ 9.8 km) i sprint (0.75 km/ 19.2 km/ 4.85 km), i més de 600 participants en total. La distància reina, l’olímpica, també era campionat autonòmic.

 

 

En distància sprint cal destacar la victòria en la general absoluta femenina de Lucía Granero, amb un crono d’1:16:26 per a completar els tres segments.

 

Uns altres podis del club van ser per a José Gómez, segon en categoria Veterans 2 (G50-54M), i Charo Pérez, vencedora en la categoria Veteranes 2 (G55-59F), tots dos en distància olímpica. Per la seua banda, Marta Mormeneo va ser huitena en categoria Veteranes 1 en distància sprint.

 

José Gómez en el podi de Xàbia.
Charo Pérez en el podi de Xàbia.

També van participar, en l’sprint, Silvia Ortolá, Valeria Moreno, José Metola i Daniel Palomino, i en l’olímpic Antonio Rafael Rubio, Salvador Bonet i Peter Temmerman.

 

‘Groguets’ en la Volta a Peu a Vilallonga.

D’altra banda, dissabte el club va estar en la Volta a Peu a Vilallonga, amb una vintena de ‘groguets’.

Traducir