L’escola de triatló ofereix classes ‘on line’ per a completar l’entrenament setmanal

L’entrenador Carlos Ferrando manté en forma als alumnes des de casa a través d’internet, davant les noves restriccions per la pandèmia, però també practica amb alguns d’ells en la piscina.
Captura de pantalla d’una de les classes.

 

El coordinador de l’escola de triatló del CA Safor Teika, Carlos Ferrando, ha représ, com ja va fer durant el confinament, uns entrenaments amb els seus alumnes des de casa, via telemàtica. Ferrando va prendre esta decisió després de conéixer les noves restriccions del Consell per a frenar la pandèmia del coronavirus.

 

Es tracta d’exercicis de força que es desenvolupen dues vegades a la setmana, per les vesprades, i que complementen un “planning” setmanal per a fer de manera individual, ja que almenys fins al 15 de febrer no és massa viable practicar esport en grup. Així doncs, Ferrando imparteix esta classe virtual als alumnes a partir de categoria infantil, els quals sols necessiten un dispositiu connectat a internet, estoreta i gomes.

 

D’altra banda, amb els triatletes federats que tenen competicions estatals previstes, Ferrando sí que manté entrenaments presencials en la piscina coberta i en la pista de Gandia.

 

D’esquerra a dreta Jhoel Faus, Marina Camps i Joan Sastre.

Traducir