María Guzmán guanya el Cross Ciutat de Xàtiva

L’atleta en categoria absoluta va completar els 5.790 metres de distància en 21:25. Bronze per a Xavi Martinez (U14) dins dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana. Andrea Abad (U23) ja s’havia classificat per al nacional en la penúltima jornada, a Ontinyent.
María Guzmán, a la dreta.

Diversos atletes del Club d’Atletisme Safor Delikia Sport van competir diumenge passat al Cross Ciutat de Xàtiva. D’una banda, era l’última prova del Circuit Autonòmic de Camp a Través, i també va atorgar els títols autonòmics en edat escolar, individuals i per equips, dins dels 37 Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana.

 

Maria Guzmán va ser la primera en categoria absoluta, amb un temps de 21:25 en la distància de 5.790 metres. Per la seua banda, Xavier Martínez va ser bronze en la categoria infantil (U14) masculina. També van competir les infantils Alba Soler i Olga Moratal, i les cadets Neus Sansaloni, Alicia Crespo, Carla Miralles i Nerea Fernández.

 

Xavi Martínez a Xàtiva i Andrea Abad, en una imatge d’arxiu.

 

Andrea Abad no va córrer a Xàtiva però cal recordar que ja es va proclamar campiona autonòmica de la categoria promesa (U23) en la jornada anterior, a Ontinyent, que li va donar el passaport per al Campionat d’Espanya, a celebrar a Càceres el proper 10 de març. Una setmana abans, diumenge 3 de març, Abad competirà a Castelló en el Campionat d’Espanya de Cross Universitari, amb la Universitat de València.

Traducir