Mitja Marató València iII Cursa popular Daimús

Diumenge passat tenia lloc la mitja marató de València , prova que un any més aconseguia un rècord de participació , amb més de 10000 atletes inscrits.
Diversos atletes del C.A. Safor Delikia Sport en la seva preparació per les maratons de València i Sant Sebastià que tindran lloc el proper mes de novembre , es presentaven a la línia d’eixida per afrontar aquesta prova com l’últim test previ a la marató. Van participar Manuel Martin (1.15 ) , Xavi Blasco ( 1:16) , Davinia Albinyana ( 01:20 ) , Antonio Morant ( 1:22) , Manuel Solera ( 1:27) , José Luis Bañuls ( 01:32 ) , Luis Gisbert ( 01:32 ) , José Vicente Mocholí ( 01:32 ) i Rafa Chaveli ( 01:43 ) .
podi daimusEl mateix dia , però molt més a prop , a Daimús tenia lloc la segona edició de la Cursa popular de Daimús , que aquest any per obrir-la a un major número de participants , comptava amb dues distàncies de 6,2 i 12,4 km es a dir una o dues voltes al mateix circuit.

El Safor Delikia va ser el club amb més representació, comptant amb un total de 45 atletes arribats a meta entre les dues proves, aconseguint a més un total de 5 podis entre les dues proves en què s’inclou la victòria absoluta en la prova curta de Diego Montagut i el tercer lloc ( 1er veterà ) de Ferran Estruch , el cinquè ( 3er sènior ) de Vicent Caudeli, el tercer en veteranes B de Gema Serra i el segon d’Alejandra Brea a veteranes A, tot això en la prova de 12 , 4 km

Traducir