Neus Mas queda cinquena en el campionat autonòmic de 10K en ruta

La prova es va celebrar diumenge passat al circuit de la Pobla de Vallbona. Dissabte sis atletes ‘groguets’ van estar en el control de marques absolut de la federació valenciana a Sant Joan (Alacant).
Neus Mas, en un moment de la cursa. / Foto: Juan Saéz.

 

El velòdrom de la Pobla de Vallbona va acollir diumenge passat el Campionat Autonòmic de 10K en Ruta. Neus Mas, del CA Safor Teika, va ser la cinquena classificada de la final femenina, amb 37.17, en una cursa que va guanyar Marta Esteban, del Cárnicas Serrano, amb 35.42. També van participar Querubín Estarlich, que va ser 3r de la Final A, amb 15.46, i Marian Ruiz i Pilar Rubio, si bé estes últimes hagueren d’abandonar.

 

Per la seua banda, Sergio Gorriz va córrer en els 5K, on ​​va ser 2n de la Final B, amb 16.59. Vora 160 corredors, entre atletes d’elit i populars, participaren en esta jornada en què uns pocs corredors tornaren a gaudir de les curses sobre asfalt.

 

Vista del grup capdavanter en el 10K en ruta femení. / Foto: Alexa Giménez.

 

D’altra banda, dissabte a Sant Joan (Alacant) va tindre lloc un control de marques individual en categoria absoluta, on van participar sis atletes del Safor: José Daniel Lusilla (60 m.l.), Víctor García Palomino (60 m.l. i 400 m.l.), José Giner (60 m.l. i 400 ml), Carla Pons (60 m.l.), Elena Martínez (60 ml i 60 m.t.) i Rosa Castellano, en els 60 m.l.

Traducir