Nizar Lakhlifi guanya la 10K Ciutat d’Oliva

L'atleta ‘groguet’ va completar la distància en 32:55 en la prova celebrada dissabte passat. Mónica Mahiques va ser tercera en la classificació femenina dels 21 km, amb 1:34:43. Neus Mas va quedar cinquena de la general femenina en la Mitja Marató Ciutat d’Almeria.
Arribada a meta de Nizar Lakhlifi a Oliva. / Foto: Kike Aracil.

 

Els corredors populars del Club d’Atletisme Safor Delikia Sport van participar en diverses proves el passat cap de setmana. Diumenge, en un matí fred i ventós, es va celebrar la XVII Mitja Marató i 10K Ciutat d’Oliva. En la distància dels 10.000 metres va resultar vencedor Nizar Lakhlifi, amb un temps de 32 minuts i 55 segons, a una mitjana de 3:17 el km. Uns altres participants groguets al 10K foren Iván Ferrer (5è amb 35:05), Óscar Pardo, Chimo Canet, Edith Murillo, Tono Boscà i Vicent Gregori.

 

En els 21 quilòmetres el resultat més destacat va ser el de Mónica Mahiques, qui va ser tercera en la general femenina amb 1:34:43 i primera en la seua categoria, Veteranes C. També van competir Fernando Robles, Gustavo Chova, José Ignacio Sanrosendo, Rosa Martínez i Daniel Jiménez.

 

Mónica Mahiques, al centre, tercera en la general femenina de la Mitja d’Oliva (Foto: Kike Aracil). A la dreta, Neus Mas.

 

D’altra banda, Neus Mas va participar diumenge en la Mitja Marató Ciutat d’Almeria, també marcada pel fort vent. La crevillentina va ser cinquena de la general en la seua categoria i segona corredora espanyola, amb un temps d’una hora i 22 minuts.

Traducir