Objectius complits en la primera jornada del Campionat d’Espanya de Clubs

L’equip masculí, que va competir dissabte a Gandia, va ser segon, i el femení, que ho va fer diumenge a Elx, va ser tercer.
Equip masculí dissabte a Gandia.

 

El CA Safor Teika va disputar el passat cap de setmana la primera jornada del Campionat d’Espanya de Clubs en Primera Divisió amb els seus dos equips, el masculí, en la Lliga Joma, i el femení, coneguda com la Lliga Iberdrola. Els xics van aconseguir la segona plaça i les xiques van ser terceres.

 

La competició masculina va ser coorganitzada amb el CA Gandia-Alpesa. Els dos equips locals es van enfrontar a l’Intec-Zoiti d’Osca i l’Adhara Lleida. El club ‘groguet’ va aconseguir una segona plaça només superat per l’Intec Zoiti, principal candidat a l’ascens a Divisió d’Honor. Els d’Osca van obtenir un total de 228,5 punts mentre que el CA Safor Teika aconseguia 197 punts. L’Adhara va ser tercer amb 158.5 punts i va tancar la classificació el CA Gandia-Alpesa amb 102 punts. Això permet sumar al club ‘groguet’ un total de 3 punts, i situar-se el cinquè lloc a la classificació de la Lliga Joma.

 

Pel que fa a les actuacions individuals, cal destacar les victòries de Remi Pichon en els 400 metres tanques, Siro Piña en 1500 m.l, Sergio Argul en 3.000 m.l, Ángel Navarro en pes, Víctor Faus en disc, Iván Duarte en salt de llargada i l’equip de relleus 4×400, format per Udy Erete, Jordi López, Jorge Boscà i Alejandro Martínez.

 

Van ser segons Marcus Mensah en 200 m.l, Louis Dieumegard en 400 m.t., Iván Duarte en triple salt, David Fernández en llargada, i l’equip de relleus 4×100, format per Manel Cabanes, Pascal Allistone, Marcus Mensah i Antonio Justel. Van ser tercers Remi Pichon en 100 m, Udy Erete en 400 m.l., Borja Ortega en 800 m.l., Carlos Fernández en triple salt i José Torro en martell.

 

Completaren l’equip: Manel Cabanes (100 m.l.), Alejandro Martínez (400 m.l.), Guillem Tapia (800 m.l.), Joel Camarena (1.500 m.l.), Diego Lledó (3.000 m.l.), Daniel Aranda i Víctor Leca (100 m.t.), Óscar Martínez i Javier Polo (3.000 m obstacles) Raúl Bellón i Jordi Miret (alçada), Pau González i Sergio Palomino (perxa), Arturo Climent (martell), Ximo Ramón i Antonio Montalva (javelina), i José Marín i Teo Pérez en els 5.000 metres marxa.

 

Per tant, important pas de l’equip masculí de cara a les seues aspiracions a estar en l’octogonal d’ascens a Divisió d’Honor. En la segona jornada prevista per al 6 de maig l’equip masculí s’enfrontarà a l’Albacete (guanyador del grup D), Super AmaraBat d’Irun (tercer del grup B) i l’Atlético Salamanca (quart classificat grup C) en una seu encara per determinar.

 

Equip femení diumenge a Elx.

 

D’altra banda, l’equip femení va iniciar el seu camí a la Lliga Iberdrola a Elx en un quadrangular molt complicat. La Juventud Atlética de Elche va aconseguir la victòria amb 203,5 punts, seguides del Tenerife Caja Canarias amb 193,5 punts, tots dos equips favorits per a ascendir a Divisió d’Honor.

 

Les xiques de l’equip ‘groguet’ van aconseguir l’objectiu de la tercera plaça, en superar a l’UCAM Cartagena amb una puntuació de 159,5 punts per 131,5 punts de les murcianes. Este èxit és un pas important en la recerca de l’objectiu de la permanència a la categoria i permet sumar a les dones del club ‘groguet’ un total de dos punts per situar-se l’11è lloc a la classificació de la Lliga Iberdrola.

 

Pel que fa a les actuacions individuals, destacar les victòries de Candela Dapia en perxa, Laura Castillo en 200 m.l, María Muñoz en 5.000 metres marxa i Pilar Vázquez en els 3.000 metres obstacles.

 

Van ser segones Emma Almenar en els 5.000 metres marxa, Camilla Paganni en 400 m.l, Alejandra Álvarez en javelina, i l’equip de relleus 4×100, format per Camila Rodríguez, Paula Sierra, Iris Soler i Camila Estrebou, i el de 4×400 format per Camilla Paganni, Nayade Luján, Alexia Pedrós i Laura Castillo. Van ser terceres Neus Sansaloni en 1500 m.l i Irene González en pes.

 

Van completar l’equip: Camila Estrebou i Paula Sierra (100 m.l.), Camila Rodríguez (200 m.l.), María Martínez (400 m.l), Nayade Luján i Júlia Estruch (800 m.l.), Carla Breco (1.500 m.l.), María José Casinos i Lluna Villar (3.000 m.l.), Paula Sevilla i Elena Martínez (100 m.t.), Almudena Cayero i Iris Estruch (400 m.t.), Lucía Botija (3.000 metres obstacles), Valeria Ferrer i Sofia Rchi (alçada), Silvia García-Gasulla (perxa), Nikole Dos Santos i Nayara Vila (llargada), Laura Sanchis i Sofia Rchi (triple salt), Joana Escrivà (pes), Elena López i Irene González (disc), Mireia Escrivà i Mar Olvera (martell), Cintia Frasquet (javelina) i Almudena de Quero, Elena Cruceta i Carla Pons en els 100 metres fora de concurs.

 

En la segona jornada, prevista també per al 6 de maig, les xiques del Safor s’enfrontaran al Cornellà (guanyador del grup D), Pontevedra (segones del grup A) i CAPEX d’Extremadura (quartes del grup C) en una seu per determinar, però a priori en un grup més assequible que el disputat en esta primera jornada. Els clubs que es classifiquen passaran a les finals, previstes per als dies 10 i 11 de juny.

FOTOGALERIA CAMPIONAT XICS GANDIA. 

 

FOTOGALERIA CAMPIONAT XIQUES ELX. 

….

Traducir