El Safor comença este cap de setmana el Campionat d’Espanya de Clubs en Primera Divisió

L’equip masculí competirà dissabte a Gandia i el femení diumenge a Elx. L’objectiu és mantindre la categoria i arribar a les finals, que se celebraran en juny.
Toni Puig, Lydia Morant i David Melo en roda de premsa.

El Club d’Atletisme Safor Teika comença este cap de setmana el camí en el Campionat d’Espanya de Clubs en Primera Divisió amb els seus dos equips, el masculí, la Lliga Joma, i el femení, coneguda com Lliga Iberdrola.

 

La trobada masculina tindrà lloc dissabte a Gandia, a la pista d’atletisme Toni Herreros. El Safor s’enfrontarà a l’altre club local, el CA Gandia Alpesa, i també a l’Atletisme Intec-Zoiti, d’Aragó, i a l’Adhara Lleida UA. L’horari de competició serà de 17 h a 20.45 hores.

 

L’equip del Safor estarà format per: Manel Cabanes i Remi Pichon (100 m.l.), Marcus Mensah i Antonio Justel (200 m.l.), Alejandro Martínez i Udomsinachi Erete (400 m.l.), Borja Ortega i Guillem Tapia (800 m.l.), Siro Piña i Joel Camarena (1.500 m.l.), Sergio Argul i Diego Lledó (3.000 m.l.), Daniel Aranda i Víctor Leca (110 m.t.), Remi Pichon i Louis Dieumegard (400 m.t.), Óscar Martínez i Javier Polo (3.000 m obstacles), Raúl Bellón i Jordi Miret (alçada), Pau González i Sergio Palomino (perxa), David Fernández i Iván Duarte (llargada), Carlos Fernández i Iván Duarte (triple salt), Ángel Navarro i Víctor Faus (pes i disc), Arturo Climent i José Carlos Torró (martell), Ximo Ramón i Antonio Montalva (javelina), i José Marín i Teo Pérez en els 5.000 metres marxa.

 

L’equip de relleus 4×100 estarà format per Manel Cabanes, Antonio Justel, Jordi López i Marcus Mensah. En l’equip 4×400 hi seran Jorge Boscà, Louis Dieumegard, Udomsinachi Erete i Alejandro Martínez.

Pel que fa a la trobada femenina, esta serà diumenge a Elx, a partir de les 10 hores. Les xiques del Safor s’enfrontaran a l’UCAM Cartagena, Tenerife Caja Canarias i la Joventut Atlètica d’Elx.

 

L’equip del Safor estarà format per: Camila Estrebou i Paula Sierra (100 m.l.), Laura Castillo i Camila Rodríguez (200 m.l.), María Martínez i Camila Pagani (400 m.l.), Nayade Luján i Júlia Estruch (800 m.l.), Carla Breco i Neus Sansaloni (1.500 m.l.), María José Casinos i Lluna Villar (3.000 m.l.), Paula Sevilla i Elena Martínez (100 m.t.), Almudena Cayero i Iris Estruch (400 m.t.), Lucía Botija i Pilar Vázquez (3.000 m obstacles), Valeria Ferrer i Sofia Rchi (alçada), Candela Dapia i Silvia García-Gasulla (perxa), Nikole Dos Santos i Nayara Vila (llargada), Laura Sanchis i Sofia Rchi (triple salt), Irene González i Joana Escrivà (pes), Elena López i Irene González (disc), Mireia Escrivà i Mar Olvera (martell), Alejandra Álvarez i Cintia Frasquet (javelina), i Emma Almenar i María Muñoz, en els 5.000 metres marxa.

 

L’equip de relleus 4×100 estarà format per Elena Cruceta, Camila Estrebou, Camila Rodríguez i Paula Sierra. En l’equip 4×400 hi seran Laura Castillo, Nayade Luján, Camila Pagani i Alexia Pedrós.

 

Per a estes trobades el CA Safor Teika comptarà, a més de la seua plantilla, amb atletes de clubs filials, com el CA Guadassuar, La Rabosa, CC El Garbí, i Atletisme Els Sitges.

 

Totes dues jornades es retransmetran en directe per internet a través del canal de la Reial Federació Espanyola d’Atletisme. La de Gandia es va presentar dimecres passat en una roda de premsa amb la regidora d’Esports, Lydia Morant, i els entrenadors David Melo, del CA Safor Teika, i Toni Puig, del CA Gandia Alpesa. Tots ells van animar a acostar-se a la pista per a veure els atletes en viu. L’entrada és totalment gratuïta. La segona jornada d’este campionat serà el cap de setmana del 6 i 7 de maig i els clubs que es classifiquen passaran a les finals, previstes per als dies 10 i 11 de juny.

Traducir