Pilar Vázquez guanya la 15K i Davinia Albinyana s’imposa en la 7K en Xeraco

Uns altres podis de la 15K van ser els de Carlos Ferrando, segon de la general i Jhoel Faus, primer en categoria júnior. La prova es va celebrar dijous passat.
Arribada a meta de Pilar Vázquez i Carlos Ferrando. / Foto: J. Cloquell.

 

Diversos corredors populars del Club d’Atletisme Safor Teika van participar dijous passat en la XXI Volta a Peu de Xeraco-Gran Fons Manolo Pardo, que va constar de dues proves de 15 KM i 7KM. L’esdeveniment va estar organitzat pel CC Xeraco, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Jhoel Faus. / Foto: Cloquell.

En la 15K Pilar Vázquez va guanyar en categoria femenina, amb un crono de 56:06. Per la seua banda, Carlos Ferrando va ser el segon de la general, amb un temps de 49.14. Un altre podi va ser el de Jhoel Faus, primer en júnior masculí amb 50:27.

 

Uns altres participants ‘groguets’ en esta primera matinal atlètica de l’any van ser Alfredo Matoses, José Miguel García, Quino Milvaques, Ferran Estruch, Xavier Blasco, Ino Moreno, Maria Boscà, David Ferrairó, Joaquín E. Canet, Rafa Tavallo i Juan Gracia.

 

D’altra banda, en la 7K va guanyar en dones Davinia Albinyana, amb un crono de 28:37. També hi participaren en esta distància Suni Perales, Xavier Cloquell i Susana Sastre.

 

 

ENLLAÇ ALS RESULTATS.

 

Podis masculí i femení de la 15K. / Foto: J. Cloquell.
Xavi Blasco i Davinia Albinyana, entrevistats en la cursa. / Fotos: Pepe Gea.
Traducir