Plata per a Silvia García-Gasulla en el Campionat d’Espanya Individual Cadet

La perxista va ser segona amb un salt de 3,27 metres. Xavi Cabanilles va ser seté en els 3.000 m.l. La prova es va disputar el passat cap de a Avilés.
Atletes del Safor desplaçats a Avilés.

 

El Club d’Atletisme Safor Teika va aconseguir una medalla de plata i una plaça de finalista en el XXI Campionat d’Espanya Individual Sub16 (Cadet) a l’Aire Lliure, disputat el cap de setmana passat a Avilés (Astúries).

Silvia García-Gasulla.

Va ser medalla de plata Silvia García-Gasulla en perxa, amb una marca de 3,27 m. A més, Xavi Cabanilles va ser seté en els 3.000 metres llisos. També van competir José Marín (13é en els 5.000 metres marxa), Jacobo Ramírez (14é en els 1.500 metres obstacles), així com Camila Estrebou (100 m.l.) i Júlia Estruch (600 m.l.), estes últimes eliminades en les semifinals de les respectives proves. Van estar acompanyats pels tècnics Pau Roig, Andrés Denia, José Miguel Barrios i Carlos Ferrando.

 

Jacobo, Xavi i José són atletes de primer any i la temporada que vé tindran una nova oportunitat per a millorar resultats, amb més experiència. Amb este campionat es tanca la temporada a l’aire lliure per al club Groguet, on hi ha hagut 26 atletes en campionats d’Espanya, quatre medalles (3 de plata i una de bronze) i set places de finalista.

Traducir