Presència ‘grogueta’ en la Volta a Peu al Poble Nou de Benitatxell

Maria Boscà va ser segona en Veteranes C. La cursa, dins del Circuit de la Marina, es va celebrar dissabte passat. Ino Moreno i David Ferrairó van estar en l’ICAN Triatló d’Alacant, i Gema Canet va completar la Mitja Marató de Barcelona.
Maria Boscà al podi de Benitatxell.

Una desena de corredors del Club d’Atletisme Safor Teika va estar dissabte passat en la Volta a Peu al Poble Nou de Benitatxell, la prova més exigent del Circuit de la Marina. Cal destacar el podi de Maria Boscà, segona en Veteranes C, i la cinquena plaça de Teresa Poquet, en la mateixa categoria. També van competir Jesús Gomar, Ferran Estruch, Ricardo Esteban, Joaquín Sesé, Rafa Tavallo, Valeria Moreno, José M. Metola i Charo Pérez.

D’altra banda, diumenge es va celebrar l’ICAN Triatló d’Alacant, prova de mitja distància (0,75 km de natació, 89,4 km de ciclisme i 21 km de carrera), on van estar Ino Moreno (4:26:26) i David Ferrairó (4:23:00). A més, també diumenge, finalitzà la Mitja Marató de Barcelona Gema Canet (1.36.39), amb 2.00.09.

Ino Moreno i David Ferrairó a Alacant. Gema Canet a Barcelona.