Quarta plaça per a Alejandra Álvarez en javelina en el Campionat d’Espanya de Llançaments Llargs Junior

En la mateixa disciplina també va competir Daniel Jiménez, que va ser onzè. La prova es va celebrar el cap de setmana passat a Lleó.
Alejandra Álvarez i Daniel Jiménez.

El Club d’Atletisme Safor Teika va competir amb dos atletes en el Campionat d’Espanya de Llançaments Llargs Sub20 (Junior), que es va celebrar a Lleó el cap de setmana passat. Tots dos ho van fer en la prova de javelina.

 

Alejandra Álvarez va acariciar les medalles en ser quarta classificada. L’atleta establerta a València i preparada per Vicente Navarro a les pistes de Burjassot va aconseguir una millor marca personal en llançar la javelina de 600 grams a una distància de 37.62 metres.

 

Per la seua banda, Daniel Jiménez va aconseguir l’onzena posició. L’atleta gandià preparat per Juan Vicente Escolano dins de l’escola de llançaments del Garbí Throws Academy va aconseguir un millor llançament de 54.15 metres. Amb esta competició finalitzen els campionats d’Espanya d’hivern, on el CA Safor Teika ha tingut a 45 atletes, aconseguint 13 places de finalista i cinc medalles nacionals.

Traducir