Dotze atletes competiren en l’autonòmic universitari

Els esportistes aconseguiren 14 medalles en representació de les seues universitats. La prova es va disputar el cap de setmana passat a Castelló.
Alejandra Álvarez, Iris Soler, Pau González, Jorge Boscà, Louis Diuemegard e Iris Polo.

 

Dotze atletes del Club d’Atletisme Safor Teika van competir, en representació de les seues universitats, en el Campionat Autonòmic d’Atletisme d’Esport Universitari, que es va celebrar el cap de setmana passat a l’UJI de Castelló. En total van aconseguir 14 medalles.

 

La gran triomfadora va ser Iris Soler (Universitat de València), que va ser or en el relleu 4×100 metres, bronze en els 200 metres llisos, i plata en els 100 metres llisos. També es penjaren medalles d’or Alejandra Álvarez (Universitat de València) i Ximo Ramón (UPV) en javelina, i Pau González (Universitat Miguel Hernández) en llargada.

 

Alba Ortega, Carla Breco, Christian López, Paula Llop, Ximo Ramón y Sergio Palomino.

 

Van ser plata Louis Dieumegard (Universitat Europea) i Iris Polo (Universitat de València) en 400 metres tanques, Alba Ortega (UPV), en 100 metres tanques, Carla Breco (UV) en 5.000 metres llisos, Christian López (Universitat d’Alacant) en triple salt, Sergio Palomino (UV) en perxa, i Jorge Boscà (Universitat Catòlica de València) en 400 metres llisos. Paula Llop (Universitat Jaume I) es va penjar el bronze en martell. Amb esta prova s’obri la temporada de competicions a l’aire lliure.

Traducir