Cinc atletes i un entrenador del club participaren en una concentració de la FACV

Laura Sanchís, Nicolás Blasco, Yago de la Fuente, Alberto de Oliveira i Iván Martínez van estar convocats junt a uns altres esportistes el passat cap de setmana a Castelló.
Atletes del CA Safor Teika amb entrenadors en la concentració de salts a Castelló.

 

La Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana, en col·laboració amb el programa FER Futur, va organitzar el passat cap de setmana quatre concentracions, en diferents emplaçaments, per als sectors de marxa (Grau de Castelló), ‘trail’ (Riba-roja), llançaments (Gandia) i salts, a Castelló.

 

En este últim van participar, junt amb la resta d’esportistes valencians, quatre atletes del CA Safor Teika: Laura Sanchís, Nicolás Blasco, Yago de la Fuente, Claudia Martínez i Alberto de Oliveira. Com a entrenadors també van estar Iván Martínez, i el mateix De Oliveira. També estaven convocats, però per diverses circumstàncies no van poder assistir, Pau Roig, Ángela Casanova i Yaiza Juan (en marxa) i Irene Escrivà, en perxa.

 

L’objectiu d’estes trobades és fer un seguiment dels millors atletes valencians en les categories inferiors, i permetre’ls que convisquen durant un cap de setmana perquè es coneguen millor i compartisquen experiències que puguen beneficiar-los en la seua trajectòria esportiva.

 

Traducir