L’alcaldessa de Gandia felicita a l’equip masculí del CA Safor ‘per fer història en el club i en la ciutat’

Diana Morant rep en el Consistori als artífexs de l’ascens a Primera Divisió, junt amb els seus entrenadors, el president del club, Vicent Boscà, i el director esportiu, David Melo.
Els xics, entrenadors i el president, Vicent Boscà, amb l’alcaldessa i la regidora d’Esports. / Foto: Carola Woodward.

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, acompanyada per la regidora d’Esports, Lydia Morant, van rebre este dimarts al saló de plenaris del Consistori a l’equip masculí del Club d’Atletisme Safor Delikia Sport que el passat 16 de juny a Valladolid va aconseguir l’ascens a la Primera Divisió, on militaran a la propera temporada. En l’acte també van estar presents els seus entrenadors, el president del club, Vicent Boscà, i el director esportiu, David Melo.

 

El capità de l’equip, Iván Martínez, l’atleta més veterà del club encara en actiu, a més d’entrenador, va presentar a les autoritats municipals a la resta dels seus companys, un per un. Diana Morant va donar l’enhorabona a la comitiva i els va felicitar “per fer història en el CA Safor i en tota la ciutat». I és que fa quasi 30 anys, en l’estiu de 1992, el club també va arribar a esta fase d’ascens amb els seus dos equips masculí i femení, però no va aconseguir pujar, a diferència d’esta temporada. A més, entre els 16 equips que competiran en la pròxima lliga, la “divisió de plata” de l’atletisme espanyol, només dos seran valencians, el CA Safor i l’Elx Decatló.

 

L’equip, enfront de la seu del club.

 

L’alcaldessa també va fer una menció especial a l’equip femení, donat que les xiques, en la final de Sòria, es quedaren a només tres punts de classificar-se per al mateix ascens a Primera Divisió. “És un orgull que les dones puguen estar competint en este nivell”, va afirmar.

 

La comitiva en la seu de Teika, en el Real de Gandia.

 

David Melo va ressaltar el caràcter històric de l’ascens. “Potser ara no ho valorem però és una fita molt important i amb l’esperit d’equip que hi ha estic convençut que podrem mantenir-nos en la categoria”. També va agrair al Govern local el seu interés per l’atletisme local, “i per haver invertit a homologar la pista, cosa que ha estat fonamental per a albergar competicions oficials i per a continuar creixent com a club”.

 

L’equip a l’oficina de Caixa Popular de Gandia.

 

Per la seua banda, Vicent Boscà va confessar la seua “emoció” en comprovar que els atletes de hui en dia senten la mateixa il·lusió que aquells que va vore entrenar i competir a finals dels anys 80. “Toni Herreros també se sentiria orgullós de vore-vos”, va afegir Boscà, en record a qui va ser entrenador nacional i vicepresident del CA Safor, mort l’any 2015. També va destacar el paper de David Melo i el seu afany per refer i impulsar una escola d’atletisme que en pocs anys ha aconseguit estos èxits. “Ara només falta que estiguen les xiques”, va assenyalat, i va recordar que l’any que vé el club celebrarà el seu 40 aniversari. Per acabar, des de l’ajuntament se’ls va lliurar un “socarrat”.

 

Els xics en l’òptica Más Visión del carrer Major de Gandia.

 

Després de l’acte institucional els xics van visitar tres establiments dels principals patrocinadors del club; Ópticas Más Visión (c / Major), Caixa Popular (avinguda d’Alacant) i la seu de Teika, al Real de Gandia, on van ser atesos pels seus responsables, i els van mostrar les instal·lacions. Más Visión els va obsequiar a tots un detall, i Teika amb un esmorzar saludable.

Fotos: Ajuntament de Gandia, Carola Woodward.

Traducir