Rècords de club per a Óscar Gimeno i Nerea Almiñana en martell en el provincial de llançaments llargs

El CA Safor Teika va organitzar diumenge passat el campionat a la pista Toni Herreros de Gandia.
Óscar Gimeno i Nerea Almiñana.

 

La pista d’atletisme Toni Herreros, a Gandia, va acollir diumenge passat el Campionat Provincial de Llançaments Llargs (proves de martell, javelina, pes i disc), organitzat pel CA Safor Teika, 11 atletes dels quals hi van competir. Els provincials (també es va celebrar a Castelló) eren previs a l’autonòmic, que se celebra este diumenge.

Cal destacar l’actuacions en martell d’Óscar Gimeno, entrenat per Juanvi Escolano, que va ser primer i rècord júnior masculí de CA Safor Teika amb 66.02 metres, i de Nerea Almiñana, entrenada per Pepe Clavier, segona i rècord juvenil femení amb un llançament de 48.82 metres.

 

També van participar els ‘groguets’ Arturo Climent (segon en martell pesat després de quasi dos anys sense competir), Daniel Jiménez (es va estrenar en javelina de 700, on va ser tercer, i sisè en disc), Borja Climent (tercer en javelina), Víctor Leca (primer a javelina i tercer en disc), Joana Escrivà (segona en pes, prop de la seva marca i novena disc), Carmen Escrihuela (disc), Mireia Juan (segona en martell), Alejandra Álvarez (primera en javelina), i Aina Olaso, segona en javelina.

 

En una valoració del campionat, l’entrenador de club Pepe Clavier es va mostrar satisfet del resultat. D’una banda, per l’organització, ja què els atletes ‘groguets’ que van competir també tiraren una mà com a voluntaris, i a més es van oferir els resultats en directe per internet. I, d’una altra, per la millora de marques dels atletes ‘groguets’, després d’un any atípic per la crisi de la covid. «Encara hi ha marge per a millorar, esta temporada novament per acudir als campionats d’Espanya no s’exigeixen mínimes nacionals sinó estar entre els 12 primers del rànquing nacional, i tot i que és més dificíl trobe que tindrem a diversos atletes allí», va comentar Clavier.

Traducir