Sara Molina guanya la travessia d’aigües obertes dels Poblets

La prova es va disputar diumenge passat a la platja de l’Almadrava sobre una distància de 1.500 metres. Un altre grup de corredors ‘groguets’ va competir dissabte a la Cursa Popular Platja de Piles.
Sara Molina, de groc, en el podi absolut dels Poblets.

 

La triatleta del Club d’Atletisme Safor Sara Molina va guanyar en categoria femenina la quarta edició de la travessia d’aigues obertes dels Poblets, a la platja de l’Almadrava, amb un temps de 19 minuts i 47 segons. La prova, sobre una distància de 1.500 metres, es va disputar diumenge passat i va comptar amb 147 participants. El vencedor en categoria masculina va ser un altre esportista de la comarca, Joan Muñoz, del NiE Gandia.

 

Sara Molina també va ser primera en la seua categoria, Màster 40 F. En la prova també participaren uns altres esportistes del club; Anatoliy Gryshchenko, Paco Escrivà, Manuel Criado i Álvaro Nogueroles.

 

Alguns dels corredors del CA Safor en la cursa de Piles.

 

D’altra banda, tretze corredors ‘groguets’ van competir dissabte passat en la XIX Cursa Popular Platja de Piles, amb 8 km de distància. Pujaren al podi Armand Lascoutounas (3r en Veterans C) i Marta Tarrasó, tercera en Sènior femení.

Traducir