Segona plaça per als xics i xiques en el Campionat Autonòmic Absolut de Clubs a l’Aire Lliure

És el millor resultat de sempre per als ‘groguets’ en esta competició. L'esdeveniment es va celebrar el passat cap de setmana en la pista Toni Herreros de Gandia.
Atletes del CA Safor Teika en acabar el campionat, a Gandia.

 

El Club d’Atletisme Safor Teika va aconseguir la segona plaça, tant amb l’equip masculí com el femení, en el Campionat Autonòmic Absolut de Clubs a l’Aire Lliure, disputat dissabte a la pista Toni Herreros de Gandia. Tant en categoria masculina com en femenina es va repetir el mateix ordre de podi: CA Playas de Castelló (1r), CA Safor Teika (2n) i València CA (3r).

 

Per als ‘groguets’ este és el millor resultat de sempre en esta competició a l’aire lliure, i el títol es va escapar per molt poc. El 2021 van ser quarts, el 2020 no es va celebrar per la pandèmia, i el 2019, tots dos van quedar tercers. D’altra banda, el Safor va donar oportunitat en esta competició a atletes que no havien participat en la primera jornada de la lliga de clubs.

 

Respecte dels xics, van ser primers a les seues proves Sebastiano Gavasso (800 m.l.), Félix Perrier (3.000 m.l.), Daniel Jiménez (javelina), i l’equip de relleus 4×400, format per Marc Pérez, Jorge Boscà, Borja Ortega i Sebastiano Gavasso. Van quedar segons Bernat Pérez (400 m.l.), Borja Ortega (1.500 m.l.), Pau Gonzalez (perxa), Alejandro Martínez (pes) i Rubén Mayor en martell. Van ser tercers Alejandro Martínez (200 m.l.), Daniel Aranda (110 m.t.), Vicente José Gimeno (alçada) i Víctor Leca en disc.

 

També van participar: Álvaro Reolid (100 m.l.), Joan Andreu Morant, Manuel Pala, Luis Boscà, Trinitario Pons i Joaquim Piqueres (100 m.l. extra), Marc Pérez (400 m.t), José María Martínez (3.000 m.obst.), Laertes Peña (llargada), Andreu Almenar (triple salt), José Marín (5.000 m marxa) i l’equip de relleus 4×100 m, format per Alejandro Martinez, Trinitario Pons, Ausiàs Roch i Joaquim Piqueres.

 

Pel que fa a les xiques, va guanyar la prova Mónica Pascual (800 m.l.). Van quedar segones Binta Kelle Watt (100 m.l.), Carla Breco (1.500 m.l.) i Emma Almenar (5 km marxa). Van ser terceres Silvia Sanz (400 m.l.), Lisaura Aguilera (400 m.t.), Claudia Casanova (3.000 m. obst), Silvia García-Gasulla (perxa), Nayara Vila (llargada), Laura Sanchis (triple salt), i l’equip de relleus 4×400, format per Aitana Moscardó, Alexia Pedrós, Sara Gregori i Andrea Prados.

 

També participaren: Marina Ming, Aitana Moscardó, Andrea Prados, Almudena de Quero i Andrea Calabria (100 m.l. extra), Maria Evangelista (200 m.l.), Lucía Botija (3.000 m.l.), Alba Ortega (100 m.t.), Cristina Segura (alçada), Joana Escrivà (pes), Marta Alonso (disc), Mireia Juan (martell), Laia Almenar (javelina), i l’equip de relleus 4×100, format per Almudena de Quero, Binta Kelle Watt, Maria Evangelista i Andrea Calabria.

Traducir