Seixanta corredors del club participaren en la Mitja Marató i 10K de Gandia

Carlos Ferrando va ser tercer en la general absoluta de la mitja marató i Iván Ferrer tercer en la 10K. Totes dues proves, entre la platja i el nucli urbà, es van celebrar diumenge passat. Uns altres corredors van estar el cap de setmana passat en la Behobia de Sant Sebastià i en la 15K Abierta al Mar de València.
El president del club, Vicent Boscà, amb corredors que van pujar al podi les carreres de diumenge a Gandia; Carlos Ferrando, Charo Pérez i Iván Ferrer.

 

El Club d’Atletisme Safor Teika va participar amb 43 membres en la XXVI Mitja Marató Ciutat de Gandia, i amb 17 més en la 10K paral·lela, seixanta en total. Les dues curses populars, organitzades pel CC El Garbí, es van celebrar diumenge passat. El club ‘groguet’ va rebre el trofeu Kiko Mora per ser l’entitat més nombrosa, tant en una prova com en l’altra.

 

Grup de corredors del CA Safor Teika participants a la Mitja Marató i 10K de Gandia.
Carlos Ferrando i Jesús Gomar a la mitja marató (Foto: Luis Villacañas) i Iván Ferrer en la 10K (Foto: Vicent Just).

 

En la mitja marató cal destacar la tercera plaça en el podi masculí absolut per a Carlos Ferrando, amb un crono d’1:11:29, a un ritme de 3:23. “Va ser genial però no vaig poder rematar per uns problemes musculars en els darrers 4 km, una sensació agredolça que em deixa en deute amb mi mateix”, va assenyalar Carlos.

 

 

Darrere de Carlos Ferrando va entrar Jesús Gomar, que va ser quart a la general i primer a la classificació local, amb 1:11:49, a 3:24. En sisena posició va arribar Gero Estarlich, amb un crono de 1.13.13, a 3.28. El guanyador de la prova va ser Hassane Ahouchar, amb 1.06.27, i en segon lloc va quedar David Pérez, amb 1.10.56. El podi sènior masculí el van copar tres corredors ‘groguets’: Carlos Ferrando (1r), Jesús Gomar (2n) i Gero Estarlich, tercer.

 

Imanol i Álvaro Nogueroles en la Behobia, i David Bona en València.

 

En la 10K Iván Ferrer va ser tercer de la general i segon en categoria Sènior, amb un temps de 32:21, a una mitjana de 3:14, i Charo Pérez va ser la primera en categoria Veteranes C, amb 48:40 a un ritme de 4:52.

 

A més, hi hagué uns altres corredors en unes altres proves fora de Gandia. A la Behobia de Sant Sebastià van acudir Fernando Robles, Chimo Canet, Pilar Llopis, i Álvaro i Imanol Nogueroles, estos dos darrers pare i fill. Per a Álvaro era la seua 13a Behobia consecutiva, i la quarta per a Imanol. I David Bona va córrer la 15K Abierta al Mar, diumenge a València, amb un crono d’1:10.

Traducir