Tres medalles en el Campionat Autonòmic Cadet en Pista Coberta

Les tres es van produir en la prova dels 1.000 metres llisos, amb Daniela García (or), Lluna Villar (plata) i Àngels Ferrando (bronze). L'esdeveniment es va celebrar dissabte passat al pavelló Lluís Puig de València.
Lluna Villar, Daniela García i Àngels Ferrando a València. / Foto: Jorge Masanet.

 

El Club d’Atletisme Safor Teika va aconseguir tres medalles; una d’or, una altra de plata i una altra de bronze, en el Campionat Autonòmic Sub16 (Cadet) en Pista Coberta, celebrat dissabte passat al pavelló Lluís Puig de València. Curiosament, totes tres van ser en la prova dels 1.000 metres llisos, amb Daniela García (or), Lluna Villar (plata) i Àngels Ferrando (bronze). En esta mateixa prova va ser cinquena Laia Donet.

 

D’altra banda, Carlos Fabra es va classificar per a la final dels 60 metres tanques, però en esta va ser desqualificat en considerar el jutge àrbitre que la cama d’atac passava lleugerament per baix la vertical de la tanca. Van completar la participació “grogueta” Toni Cunya i Pau Blasco en els 3.000 metres llisos, Joan Prats en triple salt, Salima Sibari en perxa i Houda Ayad en els 60 m.t.

 

La propera competició per als atletes cadet serà el Campionat d’Espanya baix sostre, que se celebrarà a València d’ací a quinze dies. Per a este campionat té la mínima Lluna Villar (3.000 metres llisos), i “mínimes de repesca” Àngels Ferrando (1.000 m.l.), Daniela García (1.000 m.l. i 3.000 m.l.) i Carlos Fabra en els 60 metres tanques.

 

Traducir