Tres podis en el duatló escolar de Carlet

La Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana va reprendre diumenge els Jocs Esportius Vialterra després de més d’un any d'aturada per l’epidèmia. Xavi Cabanilles va ser primer en infantil, Joan Sastre tercer en categoria cadet i Paula Cabanilles segona en alevins.
Grup de triatletes del CA Safor Teika a Carlet.

 

Després de més d’un any d’aturada per l’epidèmia, la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana va reprendre diumenge passat els Jocs Esportius Vialterra en fase provincial amb el VII Duatló Escolar Ciutat de Carlet, amb estrictes mesures de seguretat sanitàries i eixides esglaonades en format contrarellotge.

El CA Safor Teika va presentar a 10 esportistes des de les categories Sub12 (Aleví) a la Sub18 (Juvenil): Xavi Cabanilles, Joan Sastre, Carlos Solera, Laura Piera, Erun Espinosa, Paula Cabanilles, Jorge Solera, Raquel Matoses, Yael Espinosa i Edurne Pellicer.

 

Tres d’ells van pujar al podi: Paula Cabanilles, segona en categoria aleví, Xavi Cabanilles, primer en Sub14 (infantil) i Joan Sastre, tercer a Sub16 (cadet). La propera cita tindrà lloc este dissabte, 1 de maig, amb el XVII Triatló Escolar de Bétera.

Paula Cabanilles, a l’esquerra.
Joan Sastre, a la dreta.
Xavi Cabanilles.
Traducir