Huit esportistes del club aconsegueixen 13 medalles en el Campionat Autonòmic d’Esport Universitari

Daniel Lusilla, Guillem Tapia, José Giner, Alba Ortega, Rafa Martínez, Aina Olaso, Marc Pérez i María Pérez van competir a Castelló representant a les seues respectives universitats. Neus Mas guanya el campionat autonòmic de 10K en ruta, disputat a la Pobla de Vallbona.
Maria Pérez, Rafa Martínez, Guillem Tapia.

 

Huit esportistes del Club d’Atletisme Safor participaren, representant a les seues respectives universitats, en el Campionat Autonomic d’Esport Universitari de la C. Valenciana (CADU 2021), que es va disputar el passat cap de setmana a Castelló, a les pistes de Gaetà Huguet. Entre tots ells van aconseguir 13 medalles; 5 d’or, quatre de plata i quatre de bronze.

 

José Giner, Daniel Lusilla i Aina Olaso.

 

Els medallistes van ser Daniel Lusilla (tres ors, en 100 ml, 200 ml i 4×100 m.l. amb la Universitat d’Alacant), Guillem Tapia (or en els 800 m.l. amb la Universitat de València), José Giner (or en 4×100 ml i bronze en 100 m.l. amb la UA), Alba Ortega (plata en 100 m.l amb la UPV), Rafa Martínez (dues plates, en 110 m.t. i 4×100 m.l. amb la UV), Aina Olaso (plata en javelina amb la Universitat Catòlica de València), Marc Pérez (dos bronzes, en 400 m.t. i 4×400 m.l. amb la UPV) i María Pérez, de la UV, medalla de bronze en perxa.

 

Alba Ortega i Marc Pérez.

 

Neus Mas.

D’altra banda, diumenge el velòdrom de la Pobla de Vallbona va acollir el Campionat Autonòmic de 10K en Ruta. La jornada es va ampliar a nombroses sèries de 10K i 5K per a donar una oportunitat de competir als corredors populars que s’han quedat sense curses per la pandèmia, i va reunir a vora 240 atletes. Pel que fa a el club ‘groguet’, Neus Mas va ser campiona autonòmica en els 10K amb 37.38, i María Casinos va guanyar la cursa de 5K amb un crono de 18.07.

Traducir