Xavi Cabanilles va competir amb la selecció valenciana en el Campionat d’Espanya de Triatló Escolar per Autonomies

El triatleta infantil del CA Safor Teika va quedar quart amb els seus companys en la prova de relleus mixt. El campionat va tenir lloc a Almazán (Sòria) dissabte. La aleví Edurne Pellicer va estar en el Triatló Escolar de Montcada. Charo Pérez, Amparo Villar i Maria Boscà van competir diumenge en l’Aquatló Deep Blue Sèries de València.
La selecció valenciana a Sòria. Cabanilles, segon per la dreta ajupit.

El passat cap de setmana es va disputar a Almazán (Sòria) el Campionat d’Espanya de Triatló Escolar per Autonomies. Per a esta cita estava convocat el triatleta del CA Safor Teika Xavi Cabanilles, que va competir dissabte a la prova de relleu mixt en categoria infantil, amb un circuit de 250 metres de natació, 6,7 km de ciclisme i 1,5 km de cursa a peu. L’equip valencià va acabar en quarta posició. Estava format per Blanca Muñoz (Triatló La Vila), Xavi Cabanilles (CA Safor Teika), Carolina Font (CEA Bétera) i Miguel Lorente (CEA Bétera).

A més, Cabanilles, becat al Centre de Tecnificació de Xest, també va formar part del relleu mixt inclusiu, un equip composat per un triatleta, una triatleta i un o una paratriatleta. En esta prova els valencians van acabar cinquens. Van ser Blanca Muñoz (Triatló La Vila), Xavi Cabanilles (CA Safor Teika) i Pau Alabau, del CDM Avant Montcada.

D’altra banda, l’aleví Edurne Pellicer va competir el diumenge al IV Triatló Escolar de Montcada, dins dels Jocs Esportius Vialterra de la Comunitat Valenciana en fase provincial. Va quedar la setena de la seua categoria.

A més, diumenge passat es va disputar l’Aquatló Deep Blue Series València, a la platja de la Malva-rosa. En esta prova van estar, en representació del club ‘groguet’, Maria Boscà (segona en Veteranes 1), Charo Pérez (tercera a Veterana 2) i Amparo Villar.

Finalment, Charo Pérez va recollir dilluns un trofeu com a segona classificada en la categoria Veteranes B de la 10K Fem de València, la cursa popular que enguany es va realitzar de manera virtual del 18 al 20 de juny. L’acte es va celebrar a El Corte Inglés de València.

Charo Pérez arreplega el trofeu de la 10K Fem. A la dreta Amparo Villar, María Boscà i Charo Pérez a València.